Puppy info

2022 2021 2020 2018 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2008 2006

 

 

 

WINTER-VOORJAAR 2023-2024 PLANNING 1E NESTJE VAN DAKOTA(MAY DAY FROM DESTINY’S CHILD)

Dakota(May Day from Destiny’s Child) x Harvey(Bersifjor Zaffiro Verde)

Onze lieve Harvey zal de vader worden van Dakota’s 1e nestje. Harvey is onze super lieve, zachtaardige knuffelbeer. Harvey is inmiddels 3 jaar en is mijn once in a lifetime reu. Harvey heeft uitstekende gezondheidsuitslagen, zijn C-diploma en al verschillende uitmuntende showkwalificaties behaald. Ik ga nog regelmatig naar de show met hem en verder heeft hij hier een hele gezellige roedel met 5 flatcoatdames en nog 1 flatcoatreu.

Dakota is 1 van de 15 pupjes die Ivy in december 2018 kreeg. Dakota is een zeer slimme, alerte dame met een zeer grote will-to please. Dakota is ook een echt hulp in huis, als ik binnen kom, staat ze doorgaans al met een slipper in de bek klaar, lege boodschappentassen draagt ze , lege kunststof flessen die weggebracht moeten, geen moeite is Dakota teveel. Trainen en apporteren vindt ze helemaal geweldig, ik heb tot voor kort nog meerdere malen per week met haar getraind en doe dit nu nog hier op ons eigen terrein.

Uit deze combi verwacht ik lieve, vriendelijke flatcoatjes met een goede neus en die ook graag met de baas willen werken. Mijn fokplan is goedgekeurd door de FRC(ik fok geheel volgens hun richtlijnen)

Bersifjor Zaffiro Verde

Roepnaam: Harvey

Geb.Datum: 19-05-2020

Kleur: zwart

Gezondheidsuitslagen: geheel conform de eisen gesteld door de FRC (FlatcoatedRetrieverClub)

Show: Verschillende U’s (Uitmuntends) met plaatsing, RES.CAC, CAC-CACIB

Werk: C-diploma(44 ptn)

 

PUPPY STAMBOOM COMBINATIE

Vader Bersifjor Zaffiro Verde Bersifjor Benfatto IO Almanza Quite the Thing
 Almanza Enough for Me
Bersifjor Another Chance for Kiss Starworkers Rock my World
 Almanza Enough for Me
Moeder
May Day from Destiny’s Child
Winchmore Bet Your Bottom Dollar Whizzbangs Hit or Miss
Swallowsflight Starlight Hussy
Sunny Frutti From Destiny’s Child Seaheart New Moon
Toffedreams True Religon

 

 

De pupjes worden bij ons in huis in geboren en zullen temidden van ons gezin en de andere Flatcoats opgroeien. Zij worden zeer goed gesocialiseerd en zullen hier met heel veel verschillende dingen kennismaken. Op een leeftijd van 7 weken zullen de pupjes de Puppytest van de FRC krijgen. Serieus belangstellenden kunnen via de mail of telefoon contact met mij opnemen.

 

 

 

1E NESTJE VAN RIVER(DREAM GIRL FROM DESTINY’S CHILD) IS GEBOREN OP  24 JULI 2022!

Bersifjor Zaffiro Verde (Harvey) x  Dream Girl from Destiny’s Child (River)

Voor River’s eerste nestje heb ik als vader gekozen: Harvey. Harvey is een jonge reu met een heel fraai uiterlijk, een heel vriendelijk karakter en goede gezondheidsuitslagen. Sinds hij vorig jaar oktober bij ons is gekomen vanuit uit Rusland, heeft hij mijn hart gestolen. Harvey is uitzonderlijk lief tegen alles en iedereen, het is een ongelofelijke knuffelbeer. Harvey is ook heel makkelijk in de omgang en heeft een grote will to please. Hij gedijt uitstekend temidden van onze 5 flatcoatdames.

Ik doe met Harvey jachttraining en ook showtraining. Door het hele gedoe rondom Corona hebben we de afgelopen jaren weinig shows kunnen bezoeken. Harvey heeft inmiddels een aantal U’s met plaatsing gehaald bij de shows en de Jachttraining heeft ook zijn vruchten afgeworpen, hij heeft een mooi C-Diploma gehaald.

River is een dochter van onze lieve Naïma. Ze heeft het zachtaardige, vriendelijke karakter van haar moeder maar is wel meer een clowntje dan haar moeder. River heeft echt humor en heel erg haar eigen dingen. Buiten is ze vol enthousiasme en een zeer passie volle werker daarentegen binnenshuis heel rustig en relaxed.  (Alle informatie over River is te vinden bij Onze Honden).  Uit deze combi zullen alleen zwarte Flatcoatjes geboren worden. Mijn fokplan wordt ingediend bij de rasvereniging (FRC) en ik fok geheel volgens hun richtlijnen. Ik verwacht zeer rastypische, zachtaardige en mooie pupjes uit deze leuke combinatie.

 

Bersifjor Zaffiro Verde

Roepnaam: Harvey

Geb.Datum: 19-05-2020

Kleur: zwart

Gezondheidsuitslagen: geheel conform de eisen gesteld door de FRC (FlatcoatedRetrieverClub)

Show: Verschillende U’s (Uitmuntends) met plaatsing

Werk: C-diploma(44 ptn)

 

PUPPY STAMBOOM COMBINATIE

Vader Bersifjor Zaffiro Verde Bersifjor Benfatto IO Almanza Quite the Thing
 Almanza Enough for Me
Bersifjor Another Chance for Kiss Starworkers Rock my World
 Almanza Enough for Me
Moeder
Dream Girl from Destiny’s Child
Seaheart New Moon Wagging Tails Rolf Muntz
Levelmoor Lanosa of Seaheart
Ibiza Hippie From Destiny’s Child Compendio Arville
Toffedreams True Religon

 

 

De pupjes worden bij ons in huis in de woonkamer geboren en zullen temidden van ons gezin en de andere Flatcoats opgroeien. Zij worden zeer goed gesocialiseerd en zullen hier met heel veel verschillende dingen kennismaken. Op een leeftijd van 7 weken zullen de pupjes de Puppytest van de FRC krijgen. Serieus belangstellenden kunnen via de mail of telefoon contact met mij opnemen.