• 24 Mei 2022

En ja hoor, vandaag hing er duidelijk liefde in de lucht. Dat River dekrijp is, was overduidelijk want Harvey was niet bij haar weg te krijgen. Marianne (zij was ook de eigenaresse van de vader van River)kwam speciaal vanmiddag om mij te helpen met de dekking, zij is een ervaren dekreu-eigenaresse en omdat het zowel voor Harvey als voor River de 1e keer was, was het heel fijn dat Marianne erbij was. We hebben de twee mee naar buiten genomen waar eerst even gespeeld werd en daarna dacht Harvey: ik weet wel waarom wij hier zijn en ook River was er helemaal klaar voor dus de dekking ging heel soepel en ook snel. Morgen mogen ze nog een keer en dan nu vast heel hard duimen dat we hier over 9 weken een mooi nestje zwarte flatcoatjes mogen verwelkomen.

Onze 2 lieverds, links Harvey en rechts River

  • 23 Mei 2022

Vanmorgen moesten we voor de 3e keer naar de dierenkliniek in Best voor de progesteronbepaling van River. Zij is zo makkelijk en laat zo braaf bloed afnemen dus zij ging weer heel vrolijk mee naar binnen en we stonden ook razendsnel weer buiten. De waarde is mooi doorgestegen dus morgen mag zij gedekt worden. Het is nu ook wel aan Harvey te merken, hij vindt River nu wel erg interessant, we gaan duimen morgen voor een succesvol samenzijn!

  • 22 Mei 2022

Vandaag dag 12 van de loopsheid en we waren vanmorgen weer bij de dierenkliniek. De progesteronwaarde stijgt heel mooi geleidelijk. Morgenvroeg gaan we nog een keer prikken om te kijken hoe ver River dan is want we willen natuurlijk precies het goede moment voor de dekking.

  • 20 Mei 2022

Vanmorgen moest ik om 10.00 uur met River bij de dierenkliniek in Best zijn voor de 1e progesteronbepaling. Er werd 1 buisje bloed afgenomen en aansluitend kreeg ze ook nog even inwendig onderzoek om te kijken of alles is zoals het moet zijn. Alles was prima en ze heeft ook nog op de weegschaal gestaan: 30.25 kg, heel mooi gewicht. De uitslag was al hoger dan ik verwacht had dus zondagochtend om 9.00 uur zijn we weer in Best voor de volgende progesteronbepaling.

  • 19 Mei 2022

Vandaag is onze allerliefste, Russische kerel Harvey (Bersifjor Zaffiro Verde) al weer 2 jaar geworden. Harvey was al een schattig kereltje toen hij op de leeftijd van 4,5 maand na een hele lange reis vanuit Rusland bij ons kwam maar hij is uitgegroeid tot een flatcoat met een geweldig karakter en een zeer innemend uiterlijk

  • 16 Mei 2022

Na een heerlijke week vakantie met Mark op Jamaica, was het vandaag weer tijd om onze hondjes op te halen na onze vakantie. Ze hebben een uitstekend pension waar ze altijd met z’n zessen logeren en ik had van te voren al voorspeld dat River loops zou worden. En ja hoor op dinsdag 10 mei is onze dame loops geworden. As. vrijdag gaan we voor de 1e keer voor de progesteronbepaling om te kijken hoe ver onze dame is.

  • 17 April 2022

Hoera vandaag is het hier feest, onze lieve en grappige River(Dream Girl from Destiny’s Child) viert haar 4e verjaardag!!! Het is precies 4 jaar geleden dat het 1e nestje van Naïma geboren werd, wij wensen alle broertjes en zusjes van River ook een hele fijne verjaardag.

River

  • 15 April 2022

Gisteren was het 11 jaar geleden dat het 1e nestje van Escada(Toffedreams True Religon) geboren werd, helaas zijn de meesten van het nestje niet meer onder ons en hoe bizar kan het zijn dat gisteren Sky(Marine Groove from Destiny’s Child) precies op zijn 11e verjaardag zijn laatste adem uitblies, heel verdrietig. En toen kwam er nog meer verdrietig nieuws van Tanja en familie, zij hebben gisteren voor altijd afscheid moeten nemen van hun lieve Otis(Skyfall from Destiny’s Child), Otis was een zoon van Beyoncé, uit haar laatste nestje. Het goede nieuws kreeg ik in ieder geval over Zazou, zij heeft fijn haar 11e verjaardag gevierd en rent nog steeds met plezier achter haar balletjes aan.

Sky, Marine Groove from Destiny’s Child heeft een geweldig leven gehad bij Aad en Isabel en Maaike Kort van de kennel Jackanape’s was mede-eigenaar van Sky. Ik ben heel dankbaar dat Sky de vader is van een aantal nestjes en dat jullie zo goed voor hem gezorgd hebben.

  • 5 April 2022

Op zaterdag 26 maart ben ik met Dakota(May Day from Destiny’s Child)naar Bergschenhoek geweest om deel te nemen aan de CDD van de WFRG/NSDTRCN. De insteek was om een B-diploma te halen maar 2 van de 3 B onderdelen waren op deze dag toch nog te moeilijk voor onze dame. Dakota heeft er weer een mooi C-diploma bij en voor het B-diploma zijn we weer flink aan het verder trainen. Het was in ieder geval een zeer leerzame, gezellige en zonnige dag en dat is ook heel wat waard. Hieronder mooie foto’s gemaakt door Silvia Renders tijdens de CDD van Dakota:

  • 24 Maart 2022

Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat Naïma’s 2e nestje geboren werd, wij wensen het 5 tal een hele fijne verjaardag!!!

Gisteren was het 12 jaar geleden dat Beyoncé’s 1e nestje geboren werd, een heel aantal flatcoatjes zijn er van dit nestje al niet meer maar Suus van de familie Wippert heeft gisteren in ieder geval een fijne 12e verjaardag gehad.

Wilt u oudere nieuws berichten lezen? Klik dan op archief