• 28 Juni 2021

Afgelopen zaterdag hebben Dakota en ik meegedaan aan de onderlinge SJP-wedstrijd bij More than Dogs van Joep Brosky. Dakota is weer een C-diploma rijker en deze keer heeft ze 48 punten van de 50 behaald. Ik ben heel blij met het mooie resultaat. Na afloop mocht Dakota ook nog even met haar vader Bamse op de foto!

  • 19 MEI 2021

Vandaag is het hier feest, onze lieve, Russische kerel, Harvey(Bersifjor Zaffiro Verde) viert zijn 1e verjaardag. Het was een hele onderneming om in Coronatijd vorig jaar een pup uit Rusland te halen maar met de geweldige medewerking van de fokster van Harvey, Svetlana Belikova-Kuzichkina is dat helemaal goed gelukt en ben ik heel erg blij dat wij Harvey hebben kunnen krijgen. Het is een reu met een hart van goud en hij is dol op de 4 flatcoatdames van onze roedel.

  • 16 Mei 2021

Gisteren was het dan eindelijk zover, na heel veel maanden mocht ik eindelijk met Dakota(Mayday from Destiny’s Child) deelnemen bij de WFRG aan de Coronaproof CDD in Heerle voor het C-diploma. Dakota was net van haar loopsheid af en dan heeft de dame toch wel wat last van de hormoontjes en dan is het toch heel knap dat ze een mooi diploma haalt met 44 van de 50 punten.  Heel blij met het resultaat.

  • 17 April 2021

Vandaag is het 3 jaar geleden dat het 1e nestje van Naïma geboren werd, alle hondjes uit het nestje van harte gefeliciteerd! Hier is het dus ook feest want onze lieve River is de jarige vandaag.

Op 14 april was er ook nog een verjaardag, toen was het 10 jaar geleden dat het 1e nestje van Escada geboren werd!!!

  • 24 Maart 2021

HOERA VANDAAG IS HET PRECIES 1 JAAR GELEDEN DAT HET 5-TAL VAN NAÏMA’S 2E NESTJE GEBOREN WERD, IEDEREEN VAN HARTE GEFELICITEERD!!!

Gisteren was het 11 jaar geleden dat Beyoncé’s 1e nestje geboren werd, nog van harte gefeliciteerd voor de hondjes die hier nog van zijn.

  • 8 Maart 2021

VANDAAG VIERT ONZE LIEVE SCHAT NAÏMA HAAR 8E VERJAARDAG!!!

WIJ WENSEN AL HAAR BROERTJES EN ZUSJES EEN HELE FIJNE EN GEZELLIGE VERJAARDAG!!!


NAÏMA(Ibiza Hippie from Destiny’s Child)

  • 23 Februari 2021

Vandaag is het 9 jaar geleden dat Beyoncé’s 2e nestje geboren werd, ik wens deze flatcoatjes een fijne verjaardag en van harte gefeliciteerd!

  • 10 Februari 2021

HOERA VANDAAG VIEREN DE HONDJES UIT BEYONCÉ’S LAATSTE NESTJE HUN 7E VERJAARDAG, VAN HARTE GEFELICITEERD ALLEMAAL!

 

Gisteren ook nog droevig nieuws te horen gekregen, Eline en Rob hebben afscheid moeten nemen van hun Bas(Blue Seven from Destiny’s Child), heel veel sterkte gewenst.

  • 5 Februari 2021

Vandaag heeft Ivy het leven geschonken aan 13 prachtige pupjes. Bij haar Dagboek zijn zeer regelmatig updates te lezen over het nestje!

  • 6 Januari 2021

Vandaag is het Dagboek van het 2e nestje van Ivy geopend, zie Dagboeken voor regelmatige updates!

Wilt u oudere nieuws berichten lezen? Klik dan op archief