• Maandag 19 oktober 2020

Zondag, 1 week geleden 11-10-2020, hadden we de Nestwandeling van het 2e nestje van Naïma(Ibiza Hippie from Destiny’s Child). Mark en ik zaten al tijdig in de auto richting Oosterhout waar de wandeling ging plaatsvinden, onderweg behoorlijk wat regen gehad maar vanaf dat we gingen wandelen, fijn droog weer en de zon kwam ook nog regelmatig tevoorschijn, dat was enorm boffen. En dat niet alleen, als ik de wandeling een week later had gepland, hadden we niet eens na afloop naar de Brasserie kunnen gaan omdat deze dan weer gesloten zou zijn. De 5 hondjes waren allemaal aanwezig en ook de papa van het nest: Guisto was erbij. Altijd leuk voor de pupkopers om ook de vader van het nest te ontmoeten. Naïma kon er helaas niet bij zijn omdat zij nog niet zo heel lang geleden aan haar baarmoeder is geopereerd en met een stel uitgelaten flatkoters van bijna 7 mnd door het bos rennen, is dan niet zo heel geschikt. Verder was het een zeer geslaagde ochtend, het zijn zeer leuke, vriendelijke flatcoats, goede baasjes en dat is heel fijn om als fokker te zien. Hieronder het statieportret van de hondjes met in het midden Guisto.

(door op de foto te klikken, verschijnt deze in de juiste grootte)

  • 9 Oktober 2020

Vandaag is het precies 1 week geleden dat dit kleine, schattige kereltje uit Rusland bij ons kwam. Het was een hele missie in deze Corona-tijd, hij heeft in 2 weken tijd bijna 4000 km afgelegd maar we zijn heel blij dat alles is goed gegaan en hij er is. Na bijna 4 jaar zonder reu in huis hebben we nu:

BERSIFJOR ZAFFIRO VERDE  “Harvey”, geb. 19-05-2020

(Heel veel dank aan Svetlana Belikova-Kuzichkina van de Bersifjor kennel in Krasnodar, Rusland)

 

 

 

  • 27 September 2020

Gisteren ben ik met Dakota(May Day from Destiny’s Child) naar de Dogshow in Maastricht geweest. Dakota heeft haar beste pootje voortgezet en haalde een 1U(Uitmuntend) in de Tussenklasse en het Res.CACIB. Ik ben heel blij met het mooie resultaat maar vooral ook heel blij dat Dakota zo’n heerlijke flatcoat is, zij vindt alles en iedereen leuk en lief en is heel makkelijk in de omgang, dit heeft me ook doen besluiten om bij het 2e nestje van Ivy(waarvan Dakota een dochter is) nog een keer Bamse(Winchmore Bet Your Bottom Dollar) als reu te nemen. Ik ga volgende week de goedkeuring voor het fokplan aanvragen bij de FRC en ik zal zeer binnenkort mijn site helemaal updaten. Door de drukte van onze (tijdelijke) verhuizing is het er even niet van gekomen.

Foto’s gisteren door Bianca gemaakt bij de show

  • 28 Augustus 2020

VANDAAG IS HET 5 JAAR GELEDEN DAT HET LAATSTE NESTJE VAN ESCADA GEBOREN WERD, ALLE HONDJES VAN HARTE GEFELICITEERD EN HIER IN HUIS IS HET NATUURLIJK OOK FEEST WANT ONZE LIEVE IVY IS 5 JAAR GEWORDEN!!!

Ivy(Sunny Frutti From Destiny’s Child), Seaheart New Moon x Toffedreams True Religon

  • 20 Augustus 2020

IN LOVING MEMORY

“BEYONCÉ” FROM DESTINY’S CHILD *5-12-2006 – †20-08-2020

Vanmorgen is Beyoncé bij ons thuis ingeslapen. Zij is 13 jaar en 8 mnd geworden, haar lichaam was nog sterk maar haar geest was helemaal de weg kwijt. Je hebt jouw rust verdiend. (deze foto is in september 2013 gemaakt door Arista fotografie)

  • 30 Juli 2020

Dit jaar geen vakantie maar gewoon lekker thuis en dat kan ook heel leuk zijn. Gister hebben de 3 Musketiers weer samen getraind vlnr Djoeke, Dakota en Toby. Zij zijn inmiddels 19 maanden oud en kindertjes van het 1e nestje van Ivy. Ze zijn alledrie dol op apporteren, met Dakota hoop ik in oktober het C-diploma te halen!

  • 5 Juni 2020

Beyoncé(from Destiny’s Child) is vandaag precies 13,5 jaar. Zij is mijn eerste zelf gefokte teefje, haar moeder Destiny Child from Olymphus Sparta, tevens de stammoeder van mijn kennel, heeft ook de leeftijd van 13,5 jaar gehaald. Zo moeder, zo dochter. Beyoncé heeft amper grijze haren en hobbelt hier nog vrolijk tussen de andere 4 flatcoatdames rond.

  • 19 Mei 2020

Vandaag is het 5-tal van Naïma precies 8 weken oud en ze zitten allemaal bij blije baasjes en ik krijg van iedereen ook fijne verhalen hoe goed de hondjes het al doen. Hier onder nog even foto’s van het 5-tal bij hun baasjes:

Van links naar rechts: Lila(lila), Juul(felroze), Ket(blauw)

 

Links Jasper(bruin) en rechts Bruce(oranje)

En dit is weer onze blije Naïma die gelukkig weer helemaal happy is

  • 17 Mei 2020

Gisteren en vrijdag zijn de 5 pupjes van Naïma naar hun nieuwe baasjes vertrokken, zie Dagboek!

  • 17 April 2020

VANDAAG IS HET WEER FEEST, DE FLATCOATJES UIT HET 1e NESTJE VAN NAÏMA VIEREN VANDAAG HUN 2e VERJAARDAG!!!

Voor onze lieve, zeer grappige River(Dreamgirl from Destiny’s Child) is het ook feest vandaag, gisteren is de bestelling met allerlei lekkers van Alsa-Nature al binnengekomen dus dat wordt zeker een smakelijke verjaardag.

Wilt u oudere nieuws berichten lezen? Klik dan op archief