• 23 Februari 2021

Vandaag is het 9 jaar geleden dat Beyoncé’s 2e nestje geboren werd, ik wens deze flatcoatjes een fijne verjaardag en van harte gefeliciteerd!

  • 10 Februari 2021

HOERA VANDAAG VIEREN DE HONDJES UIT BEYONCÉ’S LAATSTE NESTJE HUN 7E VERJAARDAG, VAN HARTE GEFELICITEERD ALLEMAAL!

 

Gisteren ook nog droevig nieuws te horen gekregen, Eline en Rob hebben afscheid moeten nemen van hun Bas(Blue Seven from Destiny’s Child), heel veel sterkte gewenst.

  • 5 Februari 2021

Vandaag heeft Ivy het leven geschonken aan 13 prachtige pupjes. Bij haar Dagboek zijn zeer regelmatig updates te lezen over het nestje!

  • 6 Januari 2021

Vandaag is het Dagboek van het 2e nestje van Ivy geopend, zie Dagboeken voor regelmatige updates!

  • 4 Januari 2021

Vanmorgen was de afspraak voor de echo van Ivy. Wat ik natuurlijk al vermoedde, bleek ook inderdaad zo te zijn: Ivy is drachtig. Het echoapparaat ging aan en gelijk waren er al een heleboel puppies in beeld. Bij haar 1e nestje had Ivy 15 puppies, we gaan nu maar afwachten hoeveel ze er deze keer voor ons in petto heeft. Het was lastig om een goede foto van de echo te maken omdat Ivy weer heel erg blij was om de dierenarts te zien en non-stop stond te kwispelen.

  • 2 Januari 2021

(v.l.n.r.Dakota,Harvey,Ivy,River,Naima, als je op de foto klikt, verschijnt deze in ware grootte)

NAMENS DE HELE ROEDEL HIER VOOR IEDEREEN EEN GEZOND, GELUKKIG EN GEZELLIG 2021!!!

De 4 dames en 1 heertje zijn hier in ons nieuwe huis inmiddels prima gewend, ze genieten volop van de grote leefkeuken met veranda en hebben ook hun eigen hondenkamer. Begin volgende week is het zover dan is de echo van Ivy, als deze laat zien dat ze daadwerkelijk drachtig is dan zal ook het Dagboek weer geopend worden.

  • 27 December 2020

VANDAAG IS HET 2 JAAR GELEDEN DAT DE 15 PUPJES VAN IVY’S 1E NESTJE GEBOREN WERDEN, HIER IN HUIS IS HET OOK FEEST WANT ONZE LIEVE DAKOTA WORDT 2 JAAR VANDAAG. ALLE BROERTJES EN ZUSJES VAN HARTE GEFELICITEERD!!!

  • 16 December

Na bijna 200 verhuisdozen uitgepakt te hebben, zijn we al aardig op orde in ons nieuwe huis. De honden hebben hier ook nog helemaal hun eigen hondenkamer met de bank waar ze zo graag op liggen. Ivy neemt deze heel graag helemaal voor zichzelf in beslag, heel grappig om te zien. Begin januari gaan we voor de echo en weten we of ze in februari puppies zal krijgen.

  • 7 December 2020

Zo zit je net voor een grote verhuizing en besluit eerst River loops te worden en toen kon Ivy natuurlijk niet achterblijven om het goede voorbeeld te volgen en was zij dus ook loops. Ivy moest gedekt worden en dat was even passen en meten tussen de loodgieter, schilder, electriciën en noem maar op door. Maar het is gelukt, mede dankzij de goede en fijne hulp van Bianca(eigenaresse van Bamse), hadden Bamse en Ivy vandaag een mooi samenzijn. Over een aantal weken zullen we via de echo weten of het daadwerkelijk tot resultaat heeft geleid. VOOR DE MENSEN OP MIJN PUPPYLIJST: IK MAIL JULLIE VOLGENDE WEEK, ZIT OP DIT MOMENT VLAK VOOR DE VERHUIZING EN HEB HELAAS GEEN TIJD OM EERDER IETS TE LATEN HOREN!

  • Maandag 19 oktober 2020

Zondag, 1 week geleden 11-10-2020, hadden we de Nestwandeling van het 2e nestje van Naïma(Ibiza Hippie from Destiny’s Child). Mark en ik zaten al tijdig in de auto richting Oosterhout waar de wandeling ging plaatsvinden, onderweg behoorlijk wat regen gehad maar vanaf dat we gingen wandelen, fijn droog weer en de zon kwam ook nog regelmatig tevoorschijn, dat was enorm boffen. En dat niet alleen, als ik de wandeling een week later had gepland, hadden we niet eens na afloop naar de Brasserie kunnen gaan omdat deze dan weer gesloten zou zijn. De 5 hondjes waren allemaal aanwezig en ook de papa van het nest: Guisto was erbij. Altijd leuk voor de pupkopers om ook de vader van het nest te ontmoeten. Naïma kon er helaas niet bij zijn omdat zij nog niet zo heel lang geleden aan haar baarmoeder is geopereerd en met een stel uitgelaten flatkoters van bijna 7 mnd door het bos rennen, is dan niet zo heel geschikt. Verder was het een zeer geslaagde ochtend, het zijn zeer leuke, vriendelijke flatcoats, goede baasjes en dat is heel fijn om als fokker te zien. Hieronder het statieportret van de hondjes met in het midden Guisto.

(door op de foto te klikken, verschijnt deze in de juiste grootte)

Wilt u oudere nieuws berichten lezen? Klik dan op archief