• 5 November 2018

Gisteren zijn Mark en ik met onze 6,5 maand oude River(DreamGirl from Destiny’s Child)naar de Int. Dogshow in Bleiswijk geweest. Daar kreeg River in de Puppyklasse van keurmeester Sjoerd Jobse een 1VB(VeelBelovend) en ze werd tevens beste Pup. Verder ben ik vanmorgen met Ivy naar dierenkliniek Den Heuvel geweest voor de 1e Herpes Vaccinatie en ze is er weer keurig op de weegschaal gaan zitten: 32.7 kg. De afspraak voor de echo is gemaakt, nog een paar weekjes geduld…….

River bij de show

  • 29 Oktober 2018

Het was me het weekendje wel, een flinke drukte maar wel met allemaal leuke dingen. Als eerste zaterdag natuurlijk het samenzijn van Bamse en Ivy, we gaan heel hard duimen dat het een heel mooi vruchtbaar resultaat zal hebben wat we te weten zullen komen bij de echo die ergens 24/25 november zal plaatsvinden tot die tijd is het geduldig wachten. Verder stond er voor zondagochtend de Nestwandeling van het nestje van Naïma op de agenda. Het was koud maar verder heerlijk droog, zonnig weer dus prima weer voor een wandeling met een stel uitgelaten flatkoters van ruim 6 maanden oud. Marianne was er ook met papa Luke en zo konden alle puppy-eigenaren ook de vader van het nestje zien. Naïma moest helaas thuis blijven omdat zij loops is. Het was weer ontzettend leuk om ze allemaal terug te zien, na afloop hebben we nog met z’n allen iets gedronken bij de Brasserie en waren de flatcoatjes allemaal lekker moe en voldaan. Hieronder enkele foto’s van de wandeling(klik op de foto voor de ware grootte)

De begroeting

Samen spelen

Lekker ravotten

Met z’n allen

  • 27 Oktober 2018

Gisterochtend en ook vanochtend ben ik weer met Ivy naar de dierenkliniek in Best geweest voor de progesteronbepaling. Gister was de waarde nog niet hoog genoeg maar vandaag is deze enorm doorgestegen en zal de date van Ivy en Bamse dan ook op deze dag plaats gaan vinden. Morgen heb ik de nestwandeling van het 1e nestje van Naïma en daarna zal nog een 2e date met Ivy en Bamse zijn. Maandag wordt het nieuws weer vervolgd……

  • 24 Oktober 2018

Vanmorgen ben ik met Ivy naar de dierenkliniek in Best geweest voor de 1e progesteronbepaling. De waarde was zoals te verwachten vandaag nog te laag. Vrijdag gaan we weer een keertje. Ik verwacht dat de dekking dit weekend zal plaatsvinden. Wordt vervolgd!

  • 15 Oktober 2018

Sinds gisteren is Ivy loops. Ik had haar loopsheid een tijd later verwacht maar het hing hier in huis al in de lucht doordat Naïma ineens begin oktober, slechts 5,5 maand na haar nestje, loops werd. Ivy dacht goed voorbeeld doet volgen en ik kan natuurlijk niet achterblijven bij mijn grote vriendin. Dit betekent dat we niet in het voorjaar puppies zullen hebben maar als alles goed gaat, einde van dit jaar. Volgende week woensdag gaan we voor de 1e progesteronbepaling.

  • 12 Oktober 2018

VANDAAG VIERT ONZE LIEVE, ZWEEDSE DAME ESCADA(TOFFEDREAMS TRUE RELIGON) HAAR 10e VERJAARDAG!!!

  • 10 September 2018

Gisteren zijn Mark en ik met Ivy(Sunny Frutti from Destiny’s Child) en River(DreamGirl from Destiny’s Child) naar de Dogshow in Rotterdam geweest. Voor River was dit haar showdebuut op een leeftijd van 4 mnd. Zij kreeg in de jongste Puppyklasse een 1VB(VeelBelovend) en werd tevens beste pup. Ivy is net 3 jaar en kreeg in de Open Klasse een 2U(Uitmuntend) en het Res.CACIB. Beiden werd gekeurd door keurmeester Ludy Helling-v.d. Elzen. Twee broertjes van River waren er ook nog Venn(Dream On from Destiny’s Child) en Iven(DreamBoy from Destiny’s Child), helaas kon Iven niet geshowd worden omdat Jeannette wegens zeer dringende omstandigheden de show voortijdig moest verlaten. Veel dank aan Marianne dat zij Venn showde en hij kreeg ook een mooie VB(VeelBelovend) in de jongste PuppyKlasse.

River


Ivy


Venn

 

  • 28 AUGUSTUS 2018

HOERA VANDAAG VIEREN DE FLATCOATJES VAN HET LAATSTE NESTJE VAN ESCADA HUN 3E VERJAARDAG, ALLEMAAL VAN HARTE GEFELICITEERD!!!

Onze lieve Ivy geniet van haar 3e verjaardag

  • 20 Juli 2018

De goedkeuring van de FRC is binnen dus nu kunnen we de leuke Puppyplannen voor het 1e nestje van Ivy bekendmaken.

Twee mooie actiefoto’s van het as. paar: links op de foto Bamse en rechts Ivy

VOOR VERDERE INFO ZIE PUPPYINFO

  • 11 Juli 2018

Binnenkort wordt Puppy Info bijgewerkt. Voor Ivy (Sunny Frutti from Destiny’s Child)hebben we een enorm leuke reu gevonden, zodra we de goedkeuring van de FRC hebben, komt er uitgebreide info over het komende nestje. Naar verwachting zal Ivy eind van dit jaar loops worden.

Wilt u oudere nieuws berichten lezen? Klik dan op archief