Puppy info 2024

ROND 6 AUGUSTUS  1E NESTJE VAN DAKOTA(MAY DAY FROM DESTINY’S CHILD)VVERWACHT

Dakota is op 4-6-2024 door Harvey gedekt

Dakota(May Day from Destiny’s Child) x Harvey(Bersifjor Zaffiro Verde)

Onze lieve Harvey zal de vader worden van Dakota’s 1e nestje. Harvey is onze super lieve, zachtaardige knuffelbeer. Harvey is inmiddels 3,5  jaar en is mijn once in a lifetime reu. Harvey heeft uitstekende gezondheidsuitslagen, zijn C-diploma en al verschillende uitmuntende showkwalificaties behaald. Ik ga nog regelmatig naar de show met hem en verder heeft hij hier een hele gezellige roedel met 6 flatcoatdames en nog 1 flatcoatreu.

Dakota is 1 van de 15 pupjes die Ivy in december 2018 kreeg. Dakota is een zeer slimme, alerte dame met een zeer grote will-to please. Dakota is ook een echt hulp in huis, als ik binnen kom, staat ze doorgaans al met een slipper in de bek klaar, lege boodschappentassen draagt ze , lege kunststof flessen die weggebracht moeten, geen moeite is Dakota teveel. Trainen en apporteren vindt ze helemaal geweldig, ik heb tot voor kort nog meerdere malen per week met haar getraind en doe dit nu nog hier op ons eigen terrein.

Uit deze combi verwacht ik lieve, vriendelijke flatcoatjes met een goede neus en die ook graag met de baas willen werken. Mijn fokplan is goedgekeurd door de FRC(ik fok geheel volgens hun richtlijnen)

Bersifjor Zaffiro Verde

Roepnaam: Harvey

Geb.Datum: 19-05-2020

Kleur: zwart

Gezondheidsuitslagen: geheel conform de eisen gesteld door de FRC (FlatcoatedRetrieverClub)

Show: Verschillende U’s (Uitmuntends) met plaatsing, RES.CAC, CAC-CACIB

Werk: C-diploma(44 ptn)

 

PUPPY STAMBOOM COMBINATIE

Vader Bersifjor Zaffiro Verde
 
Bersifjor Benfatto IO Almanza Quite the Thing
Almanza Enough for Me
Bersifjor Another Chance for Kiss Starworkers Rock my World
Almanza Enough for Me
Moeder May Day from Destiny’s Child Winchmore Bet Your Bottom Dollar Whizzbangs Hit or Miss
Swallowsflight Starlight Hussy
Sunny Frutti From Destiny’s Child Seaheart New Moon
Toffedreams True Religon

De pupjes worden bij ons in huis in geboren en zullen temidden van ons gezin en de andere Flatcoats opgroeien. Zij worden zeer goed gesocialiseerd en zullen hier met heel veel verschillende dingen kennismaken. Op een leeftijd van 7 weken zullen de pupjes de Puppytest van de FRC krijgen. Serieus belangstellenden kunnen via de mail of telefoon contact met mij opnemen.

 

 

Scroll naar boven