• 24 Februari 2023

Op 10 februari en op 23 februari waren de verjaardagen van het 2e en 3e nestje van de flatcoats van Beyoncé! Voor de flatcoatjes die dit nog hebben mogen vieren, allemaal nog van harte gefeliciteerd.

Ook nog verdrietig nieuws, op 12 februari hebben Marco en Angelique Konings afscheid moeten nemen van hun lieve Nero(Ocean Lounge from Destiny’s Child geb. 14-04-2011)

  • 31 december 2012

Nog even in het oude jaar zijn Mark en ik vanmorgen met Escada naar de dierenarts geweest om bloed te laten prikken voor de progesteronwaarde. Vandaag was de waarde nog te laag dus in het nieuwe jaar op woensdag 2 januari ga ik weer met haar voor de volgende ronde.

  • 28 december 2012

Soms loopt het allemaal iets anders dan een mens gepland heeft en daarbij laat de natuur ook zien dat zij haar eigen gang gaat. Wij zijn niet met Silver tijdens de Kerst naar Duitsland geweest omdat Silver een zogeheten: gespleten loopsheid heeft en dus het moment van de eisprong heel lastig te bepalen is. In de praktijk betekent dat, dat we kunnen blijven gaan om bloed te laten prikken voor de progesteronwaarde maar dat vind ik niet nodig en ook niet prettig voor Silver en daarom hebben we besloten Silver lekker met rust te laten en haar de volgende loopsheid te laten dekken.

Maar dit is niet het enige nieuws want in de tussentijd is onze lieve Zweedse Escada loops geworden en dat betekent dat zij deze keer gedekt gaat worden. Het wordt voor Escada haar 2e nestje en bij haar 1e nestje heeft ze laten zien wat voor superlieve moeder ze voor haar puppies is. As. maandag (oudjaar) gaan we bloed laten prikken voor de progesteronbepaling en als de waarde hoog genoeg is dan zal ik volgende week samen met Kyra en Escada naar Poznan in Polen gaan voor de dekking. Wordt vervolgd.

Deze foto heeft Romy gemaakt, echt heel grappig hoe ze met 3 Flatcoats heerlijk opgepropt in een mand gaan liggen, helemaal vooraan ligt Silver, daarachter Escada en achteraan ligt Lily

  • 22 december 2012

Vandaag zijn we weer naar de dierenarts geweest met Silver, bijna is het zover. Morgenochtend gaan we nog voor de laatste keer bloedprikken en als we de uitslag hebben dan gaan Mark en ik morgen richting Duitsland met Silver. Verslag van ons Duitse avontuur volgt…

  • 18 december 2012

Dat de natuur zijn eigen gang gaat daar is onze Silver wel een heel mooi voorbeeld van. Haar oma Destiny, en tevens de onbetwiste roedelleider is op 11 december loops geworden. We zagen toen al bij Silver dat ze duidelijk Destiny in de gaten hield en dat blijkt nu ook uit het verloop van haar loopsheid. Haar progesteron stijgt langzaam en ze zal dus wel samen met haar oma mee willen doen en dan moeten wij dus wat langer geduld hebben. Het koffertje staat klaar maar het zal toch nog wel een paar daagjes duren voordat we de auto in gaan richting Duitsland. Verder nieuws volgt weer.

  • 15 december 2012

Vanmorgen was ik met Xander en Silver alweer om 8.30 uur bij de dierenkliniek voor het bloedprikken voor de Progesteronwaarde. De waarde is duidelijk aan het stijgen maar nog niet hoog genoeg om dit weekend al naar Duitsland te reizen. Maandagochtend ga ik nog een keer  met haar en dan verwacht ik begin volgende week met haar naar Duitsland te gaan dus dit weekend wordt mijn en Silver’s koffertje gepakt. Wordt vervolgd.

  • 13 december 2012

Vanmorgen ben ik met Silver naar de dierenarts geweest om bloed te laten prikken voor de Progesteronwaarde. Zoals te verwachten, ging Silver keurig zitten en zonder zich te bewegen liet ze heel braaf bloed afnemen. De waarde is nog te laag dus over een aantal dagen gaan we weer. Inmiddels is Destiny ook loops geworden dus de dames zullen de komende tijd wel allemaal het goede voorbeeld gaan volgen.

  • 5 DECEMBER 2012

Vandaag viert het Popsterrennest hun 6e verjaardag, de tijd gaat zo snel. Beyoncé wenst al haar broers en zussen een gezellige en smakelijke verjaardag!!! Buiten het feit dat er verjaardagsnieuws is, is er nog ander belangrijk nieuws: SILVER IS GISTEREN OP 4 DECEMBER LOOPS GEWORDEN en dit betekent dat we ons langzaam gaan voorbereiden op ons reisje naar Duitsland voor de dekking. Volgende week donderdag, 13 december zullen we voor de 1e keer naar de dierenarts gaan voor de Progesteronbepaling om te kijken hoe ver onze dame dan al is. Dan volgt er meer nieuws.


  • 26 november 2012

Gisteren was de Winner in Amsterdam. Check On It from Destiny’s Child (Nikan) is er met zijn baasjes Willem en Karla naar toe geweest. Nikan stond er met zijn 9 maanden en 2 dgn in de Jeugdklasse, in totaal met 10 reuen, hij kreeg een U(Uitmuntend) met een prachtig keurverslag. Van harte gefeliciteerd en ga zo door!

Nikan

 

  • 21 november 2012

Een toevallig ontmoeting in de bossen van Doorn van 2 zonen van Beyoncé uit haar 1e nestje en uit haar 2e nestje, links Cooper van 9 mnd en rechts Bas van 2 jaar en 8 mnd.

Verder zijn de dames hier in huis heel vrolijk, het is te merken dat er naderende loopsheid in de lucht hangt, het is alleen de vraag wie van de dames het eerste het goede voorbeeld geeft.