9 Augustus 2022

Vandaag zijn de pupjes 16 dagen oud. Sinds zondag(de dag waarop ze 14 dagen oud waren) hebben ze allemaal de oogjes open. Je merkt ook dat ze nu veel meer dingen in de gaten krijgen, van hulpeloze wezentjes die niet kunnen horen en zien, worden het hondjes die zich steeds verder ontwikkelen. Als ze honger hebben dan maken ze geluid, er komen al kleine blafjes uit, sommigen loeien als een wolfje en er zijn nog meerdere varianten van geluid. Iedere ochtend gaan ze netjes op de weegschaal en dat doen ze ook wel heel braaf. Na het wegen gingen ze tot vandaag in het wasmandje maar daar zijn ze nu echt te groot voor geworden dus deze heeft plaatsgemaakt voor een reisbench die handig van boven open kan en daar liggen ze dan gezellig met z’n negenen in. River is nog steeds de waakzame moeder en er mag nog steeds niemand van de andere honden ook maar bij de werpkist in de buurt komen. De pupjes zijn nog steeds echt alleen van haar terwijl de andere honden hier in huis zo graag willen komen kijken maar dat is een kwestie van geduld 🙂

Met z’n allen bij mama liggen, doen ze nog steeds heel graag en River vindt het ook heel gezellig dat ik nog steeds op mijn matras naast de werpkist slaap. Ze heeft nu zoiets rond 3.3o uur dat ze wel lang genoeg bij de kleintjes gelegen heeft en dan laat ik haar uit de werpkist en dan komt ze naast mijn matras op de grond liggen, rond 5.00 uur staan we dan op en gaat de volwassen roedel naar buiten en krijgt hun ontbijt, dan ontbijt ik zelf en dan gaat de dagelijkse routine van pupjes wegen, bandjes checken, werpkist uitruimen, soppen en allemaal schone spullen er weer in leggen, beginnen.

De pupjes zijn hier 16 dagen oud, de temperatuur is nu nog prima in huis voor ze, ’s ochtends flink luchten, zodra de temperatuur oploopt ramen en deuren dicht en vervolgens alle gordijnen dicht en zo proberen we het aangenaam te houden voor alle hondjes groot en klein.

Scroll naar boven