26 Juni 2023

Gisteren was de Nestwandeling van het nestje van Harvey en River. De flatcoatjes zijn inmiddels al 11 mnd en van kleine hummeltjes die hier het huis verlieten, uitgegroeid tot bijna “volwassen” flatcoats. We mochten weer wandelen op het prachtige landgoed Arcadia in Steenbergen, waarvoor heel veel dank aan Bianca. Het was een ontzettend warme dag maar met een wandeling in de ochtend en lekker verkoelend water in de buurt was het helemaal geslaagd. 7 Van de 9 hondjes van het nestje waren aanwezig en natuurlijk vader Harvey en moeder River ook. Voor mijn was het ook een zeer geslaagde ochtend, ontzettend leuk om zowel de hondjes als baasjes weer te zien.

Verder nog mooie berichten van Simone, zij heeft op 19-6-2023 met Lex(Moonraker from Destiny’s Child)een mooi SJP-B diploma behaald bij de LKN in Putten, super goed gedaan!

En dan nog meer mooi nieuws Huub en Maria waren met Doolin(Nine Miles from Destiny’s Child) op 18-6-23 naar de Clubmatch van KC Nijmegen geweest en daar heeft Doolin de 1e plaats behaald, beste jeugdhond, beste reu en beste van het ras. Ook super goed gedaan en ga vooral zo door:)

 

Scroll naar boven