26 Juli 2022

Je hoopt in het Dagboek regelmatig alleen maar vrolijke en leuke berichtjes te kunnen plaatsen. Helaas plaats ik vandaag een droevig berichtje. We hebben geen 10 pupjes meer maar 9. Dit is mijn 13e nestje en ik slaap de eerste 3,5 week altijd naast de werpkist zodat ik alles hoor en meekrijg maar toen ik afgelopen nacht om 2.45 uur de boel checkte en een pupje slap in een hoekje van de werpkist zag liggen, sloeg de schrik me om het hart. Natuurlijk probeer je een pupje nog tot leven te wekken maar het was overduidelijk dat er geen leven meer was. Reutje lichtgroen kwam in een stuit zonder vlies ter wereld en we gaan ervan uit dat hij toch vocht in zijn longetjes heeft gekregen, er was verder niets te merken maar als dit zo is dan wordt het een pupje fataal. Gisteravond was River ook de hele tijd onrustig en normaal gaat ze als ik mijn matras op ga ook lekker liggen in slaaphouding, deze keer niet ze bleef in waakstand. Ze zal ongetwijfeld iets gevoeld hebben. Ik heb na 2.45 uur geen oog meer dicht gedaan maar River werd heel rustig en ging gelukkig wel nog slapen. Ik wilde vandaag de stamboomnamen hier publiceren maar dat wordt morgen, moet zelf nog even bijkomen van afgelopen nacht. Verder gaat het uitstekend met River en ook het negental.

River heel lief met haar 9 kleintjes

Scroll naar boven