19 Augustus 2022

De pupjes zijn over 2 dagen al 4 weken oud. Morgen gaat de grote verandering voor ze plaatsvinden want dan wordt de werpkist opgeruimd en zal de puppyren opgezet worden en dan gaan ze de komende weken kennis maken met allerlei soorten speelgoed, nieuwe dingen, verschillende geluiden, etc. Ze eten sinds vandaag 3x per dag een kleine portie Carnibest. Ik kan nu merken dat de melkproductie bij River duidelijk begint af te nemen en dat de kleintjes nadat ze bij haar gedronken hebben toch duidelijk nog honger hebben en dat is het moment dat ik me met het eten ga bemoeien. Ze vinden de Carnibest heel erg lekker maar zodra River in beeld komt, geven ze nog steeds de voorkeur aan de melk van hun mama. Voor mij is het dus vanavond de laatste keer op mijn matras naast de werpkist, River slaapt heel braaf naast mijn matras en 1x per nacht gaat ze nog naar haar kindertjes om ze te laten drinken. Zaterdagavond slaap ik dan nog 1 nachtje beneden om te kijken of alles naar wens gaat in de nieuwe situatie en dan vanaf zondagavond(precies 4 weken na de geboorte)slaap ik weer boven in mijn eigen bed.

Met z’n allen nog in de werpkist maar morgen wordt het allemaal anders

Scroll naar boven