14 Augustus 2022

Vandaag zijn de pupjes precies 3 weken oud. En wat hadden ze een druk weekend, 7 van de toekomstige puppybaasjes zijn dit weekend naar de pupjes komen kijken. De pupjes vonden het allemaal wel prima en ook River was helemaal relaxed en happy, behalve dan dat het wel heel erg warm is, gelukkig midden volgende week wat koeler.

Ik heb dit weekend een heel aantal mensen weer gezien die al een flatcoat van me hebben of gehad hebben, super leuk is dat dat je na zoveel jaren mensen dan weer terugziet. Maar natuurlijk is alle visite leuk want iedereen is heel blij om de pupjes eindelijk eens in het echt te zien.

Komende week hebben de pupjes ook weer een druk programma behalve dat er weer de nodige visite komt, gaan ze ook voor het eerst een balletje bief-tartaar proeven en midden volgende week zal de werpkist opgeruimd gaan worden en wordt er een mooie puppyren voor ze ingericht.

 

Reutje grijs is hier de mogelijkheden van een rups aan het onderzoeken, je kunt er een beetje mee spelen maar ook prima als hoofdkussen gebruiken.

 

Gelukkig was Monique er zondag ook om mee te helpen met de nageltjes te knippen van de pupjes. In het verleden hebben we dat ook vaker samen gedaan en nu heeft River tenminste weer een stuk minder last van die vlijmscherpe nageltjes tijdens het melk drinken.

 

Scroll naar boven