10 September 2022

Morgen zijn de pupjes precies 7 weken oud, ik kan het blijven zeggen maar wat is de tijd voorbij gevlogen. Ik vind ze echt geweldig de kleintjes van Harvey en River. Gisteren is Marianne hier geweest en hebben we ze allemaal op de tafel gehad voor een keuring van hun uiterlijk. Heel tevreden ben ik over ze en zo grappig om te zien dat het ene pupje meer papa is en het andere pupje meer mama. Vanmorgen hebben ze hun 1e autoritje gehad, 3 rondes hebben we met steeds 3 puppies gereden. Mark achter het stuur, ik ernaast met een pup op schoot en Kyra en Vincent achterin met een pupje op schoot. Dit is mijn 13e nestje en dit was het aller braafste nestje in de auto, normaal gesproken, vinden ze dat niet heel comfortabel maar deze 9 vonden het wel prima. Harvey is helemaal bezeten van de auto en River ligt er ook altijd helemaal zen in. Morgen de Puppytest van de FRC. Ik heb de pupjes in gedachten al helemaal verdeeld, ben heel benieuwd of er naar aanleiding van de Puppytest nog veranderingen zullen komen.

Oranje

Blauw

BruinGrijs

Lila
Rood
Donkerroze Geel Lichtroze

 

De knapperds in de auto

 

Scroll naar boven