2021

2022 2021 2020 2018 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2008 2006

 

2E NESTJE VAN IVY(SUNNY FRUTTI FROM DESTINY’S CHILD) IS GEBOREN OP 5 FEBRUARI 2021

(IVY IS OP 7 DECEMBER DOOR BAMSE GEDEKT!)

Voor het voorjaar van 2021 plannen wij Ivy’s 2e nestje maar dat is wel even afhankelijk van het moment waarop Ivy loops gaat worden. Wij wonen sinds 11 september tijdelijk in Riethoven totdat onze nieuwbouwwoning in Eersel klaar is. Als Ivy eerder dan gepland loops gaat worden dan zal ze een volgende loopsheid gedekt gaan worden omdat we natuurlijk niet middenin een verhuizing puppies kunnen verwachten dan moet alles eerst fatsoenlijk op orde zijn voor de komst van de pupjes!!!

Winchmore Bet Your Bottom Dollar (Bamse) x  Sunny Frutti from Destiny’s Child (Ivy)

Voor Ivy’s tweede nestje heb ik weer gekozen voor Bamse. Bamse is een enorm, leuke reu met een heel fraai uiterlijk, een heel vriendelijk karakter, goede gezondheidsuitslagen en heel veel prachtige showkwalificaties. Daarbuiten doet hij het ook uitstekend op werkgebied.

Zijn bazin zegt over Bamse: “We zijn ontzettend blij met hem, eindelijk weer een reu in huis. Hij heeft een geweldig stabiel en rustig karakter. Echt een genot om mee te trainen. Hij is heel zacht van aard. Ook in huis is het een heerlijke hond, erg lief en aanhankelijk en hij houdt erg van knuffelen. Hij draagt graag iets in zijn bek net als zijn moeder Lilly” (verdere informatie over Bamse is te vinden op de site van Winchmore, staat bij Links op mijn site)

Ivy is een heerlijke flatcoat. Ze is heel enthousiast, vindt alles en iedereen leuk. Bij het 1e nestje met Bamse zijn er 15 puppies geboren, die allemaal uitgegroeid zijn tot leuke flatcoats met fijne karakters en daarbij ook nog goede gezondheidsuitslagen. Bij ons woont 1 van de 15 en dat is Dakota. Ivy was een geweldige moeder voor haar 15 pupjes, heel zorgzaam en zeer relaxed. Ivy is met iedereen hier in huis de dikste vrienden. Ivy vindt apporteren en zwemmen fantastisch. (Alle informatie over Ivy is te vinden bij Onze Honden). Mijn fokplan is goedgekeurd door de rasvereniging (FRC) en ik fok geheel volgens hun richtlijnen. Uit deze combi zullen alleen zwarte Flatcoatjes geboren worden. Ik verwacht echte dual-purpose flatcoatjes, met een heel fijn karakter uit deze prachtige combinatie.

 


Winchmore Bet Your Bottom Dollar

Roepnaam: Bamse

Geb.Datum: 21-02-2015

Kleur: zwart

Gezondheidsuitslagen: geheel conform de eisen gesteld door de FRC (FlatcoatedRetrieverClub)

Verschillende kampioenschapstitels

Werk: Certificaat B/SJP-B/WT-B1

 

 

PUPPY STAMBOOM COMBINATIE

Vader Winchmore Bet Your Bottom Dollar Whizzbang’s Hit or Miss Amanza Quite the Thing
 Almanza Sweet Georgie Brown
Swallowsflight Starlight-Hussy Comics Twilight in Blue
 Swallowsflight Hurricane Hussy
Moeder
Sunny Frutti from Destiny’s Child
Seaheart New Moon Wagging Tails Rolf Muntz
Levelmoor Lanosa of Seaheart
Toffedreams True Religon Withybed Texas Ranger
Toffedreams DreamTeam

 

 

De pupjes worden bij ons in huis in de woonkamer geboren en zullen temidden van ons gezin en de andere Flatcoats opgroeien. Zij worden zeer goed gesocialiseerd en zullen hier met heel veel verschillende dingen kennismaken. Op een leeftijd van 7 weken zullen de pupjes de Puppytest van de FRC krijgen. Serieus belangstellenden kunnen via de mail of telefoon contact met mij opnemen.