Songs from Beyoncé

DAGBOEK 2E NESTJE VAN BEYONCÉ FROM DESTINY’S CHILD

(Thema van het nestje: Songs from Beyoncé)

9 PUPPIES GEBOREN, 6 REUTJES EN 3 TEEFJES

Maandag 23 april 2012Dit is het laatste berichtje wat ik in het Dagboek zet en dan zal het Dagboek van Beyoncé’s 2e nestje gesloten worden. Hier zijn we in ieder geval volop bezig om van Halo een brave, goed opgevoede Flatcoat te maken. Het is een zeer actieve dame die overdag weinig slaapt en dan nog weleens van zich wil laten horen in de bench omdat ze eigenlijk vindt dat ze er dan uit moet maar helaas dat wordt niet gehonoreerd. Daarbuiten is ze ontzettend lief en aanhankelijk en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en vooral ook om nieuwe dingen te ontdekken. Het lopen buiten aan het riempje gaat al heel aardig en met de zindelijkheid in huis gaat het ook goed. ’s Nachts moet ik er wel nog 1 of 2 keer uit omdat ze zich dan meldt maar als ze dan buiten haar behoeftes heeft gedaan, gaat ze ook weer heel braaf terug in haar benchje om verder te slapen, kortom Halo zet haar beste pootje voort. Hieronder nog 2 foto’s van 2 broertjes van Halo

       

Links kleine Cooper met zijn “oude”vriend Nelson in Houten en rechts Chess in Susteren

Donderdag 19 april 2012Gisteren was het de beurt aan reutje geel om als laatste hier te vertrekken. Sinds zondagmiddag had hij het rijk hier alleen samen met zijn zusje en dat was nog steeds dolle pret, die twee hadden het erg gezellig samen. Willem en Carla  uit Zuid-Beijerland van hondenschool Korendijk zijn nu de eigenaren van reutje geel (Nikan), hij is nu lekker met ze op vakantie in Duitsland en hij komt ook bij hen thuis in het gezelschap van nog 2 andere honden.

Nu is het uit met de puppypret en wil ik iedereen enorm bedanken die mij de afgelopen weken geweldig geholpen hebben zonder hen was het allemaal een heel stuk zwaarder geweest. Ik kijk terug op een Puppytijd die heel snel voorbij is gegaan maar ook zeer intensief was, vooral de laatste weken. Het waren zeer actieve maar vooral schattige pupjes. Ik krijg nu allerlei leuke verhalen en foto’s van mijn puppymensen, hoe het overal reilt en zeilt en dat is erg leuk.

Met onze eigen Single Ladies from Destiny’s Child (Halo) gaat het heel goed, een slim, lief meisje die erg geniet van aandacht en ook met Beyoncé gaat het erg goed, ze is weer gelukkig helemaal de oude en heeft er verder totaal geen moeite mee dat 8 van haar kindertjes uitgevlogen zijn. Hieronder een paar foto’s van de pupjes op hun nieuwe stekje

        

Van links naar rechts: Thea met op haar schoot Ivy-Blue en daarnaast Raya, dan Charlie die kennismaakt met Yester, dan lieve vent Vidar en tenslotte Mack in het mandje

Zondag 15 april 2012En toen waren er nog maar twee. Dit weekend was de grote uittocht van onze pupjes en dat is altijd een dubbel gevoel: aan de ene kant fijn om weer de draad van het normale leven op te pakken en aan de andere moeilijk om ze uit handen te geven en verantwoordelijkheid over te dragen. Maar het is altijd heel plezierig om zoveel blije puppymensen te zien komen en dan heel gelukkig met hun kleintje te zien vertrekken. Gisterochtend was als eerste aan de beurt reutje oranje (Buddy), hij is met de fam. van der Meijden naar Almere vertrokken. Daarna was het de beurt aan teefje lila (Charlie) om met Twan en Willem naar Driebergen te vertrekken waar zij ook nog eens in het goede gezelschap terecht is gekomen van een andere Flatcoatdame. En als laatste ging gisteren weg reutje blauw (Chess) en hij is met de fam. Ghijzen naar Susteren gegaan, gelukkig nog eentje die  dicht in de buurt blijft.

Vandaag waren er nog vier aan de beurt, als eerste werd reutje groen (Vidar) door de fam. Langen meegenomen naar Zetten, daarna kwam de familie Butcher om hun reutje bruin (Mack) mee te nemen maar St. Maartensvlotbrug, vervolgens kwamen Jaap en Ria om reutje rood (Cooper) op te halen en mee te nemen naar Houten waar hij ook in het gezelschap van een 10-jarig hondenmaatje komt en als laatste kwamen Jan en Thea namens de hele familie van Oijen om teefje lichtblauw(Ivy Blue, zoals de echte dochter van de echte Beyoncé ook heet) op te halen. Ook zij komt in het gezelschap van een andere lieve Flatcoat.

Ik wens iedereen het allerbeste en heel veel voorspoed en geluk met hun Flatcoatje.

Volgende week als ook reutje geel opgehaald is, volgt er weer een up-date.

Donderdag 12 april 2012Vandaag was de dag van de Puppytest waarbij de weergoden ons zeer gunstig gezind waren en waarbij de Puppytesters Marjet en Nel weer zeer vakkundig hun werk verricht hebben. Dames  bedankt hiervoor. De pupjes zijn werklustige hondjes met een zeer goede neus en sommigen ook zeer duidelijk met een eigen willetje. Na afloop van de Puppytest hebben Gretie en Monica samen met mij de pupjes op hun uiterlijk gekeurd, ook jullie bedankt voor de gezelligheid en vakkundigheid. Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan de pupjes hier het huis verlaten maar gelukkig blijft er 1 dametje bij ons wonen en is Beyoncé ook in het gezelschap van een dochter uit haar 2e nest.

Hieronder de foto’s van vandaag

   

De puppytest

     

Links reutje bruin, in het midden reutje blauw en rechts reutje geel

     

Links reutje groen, in het midden reutje oranje en rechts reutje rood

     

Links teefje lila, in het midden teefje l.blauw en rechts teefje f.rose

Woensdag 11 april 2012

 

 

 

Vanmorgen zijn de pupjes voor de 4e en laatste keer hier ontwormd. Voorlopig zijn ze dus even af van de ontwormkuurtjes. Morgen zijn ze 7 weken oud en dan is het de grote dag van de Puppytest. Ik heb zelf een heel aardig beeld van hoe de hondjes zijn en ben dan ook benieuwd hoe ze allemaal uit de Puppytest zullen komen. Na afloop van de Puppytest worden ze op hun uiterlijk gekeurd en dan krijgen de puppymensen ’s avonds van mij bericht wie welk pupje zal krijgen.

Op de foto hiernaast houden Silver en Lily toezicht op het buitenspelen van de pupjes, teefje l.blauw vindt dit zeer boeiend en gaat regelmatig even kijken of die 2 grote vrienden er nog zijn.

Zondag 8 april 2012Zaterdagmiddag hebben we de pupjes meegenomen voor een autoritje. Mark achter het stuur, Xander daarnaast om foto’s te maken en Jasper, Romy en ik achterin met ieder 1 pupje op schoot. We zijn dus 3 keer met 3 pupjes gaan rijden dan kun je ze ook goed bekijken of ze het ritje wel leuk vinden. De meesten konden de autorit wel waarderen, een paar werden een beetje onrustig en lieten een piepje horen maar verder vonden ze het prima.

Het is te merken dat ze inmiddels 6,5 week oud zijn, ze worden steeds actiever en slapen doen ze toch wel een stukje minder. Ze hebben al een paar keer het alarmpistool gehoord en ook de jachtfluit waarop geblazen wordt als ze moeten komen eten.

Komende week worden ze ook nog een keertje ontwormd zodat de nieuwe baasjes dat niet meteen hoeven te doen en dan volgt donderdag als ze precies 7 weken oud zijn de Puppytest van de FRC en na afloop worden ze ook nog eens op hun uiterlijk beoordeeld, al met al weer genoeg te beleven.

Hieronder een paar foto’s van het auto avontuur

     

Donderdag 5 april 2012Gisteren was het dan zover; de chipper van de Raad van Beheer kwam om alle pupjes van hun chip te voorzien. Zoals ik al eerder vermeld heb, hadden de dames in 1e instantie de beste eetmanieren, zo ook gisteren waren de 3 dames super relaxed toen ze de chip kregen, ze keken niet op of om terwijl een paar kereltjes zich echt heel zielig voelden en dat ook duidelijk lieten horen. Maar na afloop gingen ze naar de Puppyren alsof er nooit iets gebeurd was en zijn daarna weer rustig gaan slapen.

Ieder hondje heeft nu zijn eigen stamboomnaam, die hieronder te lezen zijn.

Verder zijn de pupjes vandaag precies 6 weken oud en dat betekende een huisbezoek van de dierenarts. Eerst zijn onze 6 volwassen Flatcoats weer even gecontroleerd en voorzien van hun jaarlijkse inenting en daarna was het de beurt aan de kleintjes.

Alles was prima in orde met ze en van hun prik hebben ze niks gemerkt, ze vonden de dierenarts erg aardig en vrolijk kwispelend, stonden ze voor haar op tafel.

En dan zijn hier de stamboomnamen van de pupjes:

1.   Crazy in Love       Reutje bruin

2.   Baby Boy            Reutje groen

3.   Halo                   Reutje rood

4.   Déjá Vu              Reutje oranje

5.   Listen                Reutje blauw

6.   Check on it        Reutje geel

7.   Sweet dreams    Teefje lila

8.   Single Ladies     Teefje felrose

9.   Naughty Girl     Teefje lichtblauw

Woensdag 4 april 2012Morgen zijn de pupjes 6 weken oud. De afgelopen week hebben ze weer van alles beleefd waaronder een weekend vol met puppyvisite, heerlijk buiten spelen en dan eergisteren hun 3e ontwormingskuur. Deze keer hadden er een aantal toch wel duidelijk last van de darmpjes maar verder voelen ze zich kiplekker. Vandaag zijn ze aan de beurt om gechipt te worden en morgen komt de dierenarts om alle pupjes helemaal te controleren en dan krijgen ze tevens hun 1e inenting. Morgen volgt er weer een update hoe het allemaal verlopen is. Hieronder weer een paar hele leuke foto’s die mijn puppymensen mij gestuurd hebben

     

Donderdag 29 maart 2012Vandaag zijn de kleintjes precies 5 weken oud. Nog ruim 2 weken en dan gaan ze ons huis weer verlaten, de tijd gaat echt razendsnel. De pupjes genieten enorm van nieuwe dingen ontdekken en ook het buiten spelen, vinden ze erg leuk.

     

Links reutje rood, in het midden teefje lichtblauw en rechts na het buitenspelen heerlijk samen slapen reutje geel en oranje

Maandag 26 maart 2012De puppies zijn 4,5 week oud en ze zijn zo ontzettend leuk en lief. De ontwormingskuur hebben ze weer prima doorstaan, niemand heeft ergens last van gehad. Ze krijgen nu 4x per dag hun maaltijd van mij, 2x vers vlees en 2x geweekte Puppybrokken, alles wordt met smaak opgegeten want het zijn hele goede eters. Ze hebben afgelopen vrijdag voor het eerst met de buitenwereld kennisgemaakt en dit vonden ze zeer interessant, met dit lekkere weer gaan ze 2x per dag naar buiten omdat ik het in de ochtend nog erg fris vind. Gisteren hebben Kyra en ik ze even allemaal op de foto gezet waarvan hieronder het resultaat

     

Links reutje blauw, in het midden reutje bruin en rechts reutje geel

     

Links reutje groen, in het midden reutje oranje en rechts reutje rood

     

Links teefje felrose, in het midden teefje lila en rechts teefje lichtblauw

Woensdag 21 maart 2012Vandaag is de Lente begonnen, nou dat hadden de puppies vanmorgen blijkbaar ook in de gaten want ze waren in alle vroegte al enorm uitgelaten en toen hebben ze flink gestoeid.

Morgen zijn ze 4 weken oud en vandaag hebben ze weer het 1e deel van hun 3 dagen durende ontwormingskuur gekregen, morgen worden ook weer de nageltjes geknipt. Vrijdag wordt de buitenren opgezet zodat ze in het weekend lekker voor het eerst met de buitenwereld kennis kunnen maken.

    

Links reutje rood en teefje l.blauw in het happy house en rechts wordt Xander omringd door de puppies terwijl Silver de boel aan de andere kant inspecteert

Maandag 19 maart 2012Na een aantal hele drukke dagen is het eindelijk weer eens tijd voor een up-date. De puppies zijn 3,5 week oud en hebben vrijdag de grote verhuizing gehad naar de puppyren in onze tuinkamer. De puppies vonden het vanaf het 1e moment prachtig en liepen rond in de ren alsof ze nooit anders gedaan hadden, alles werd uitgebreid verkend om vervolgens heerlijk in dromenland te vallen. Dit weekend zijn ook een heleboel puppymensen op visite geweest om zijn of haar toekomstige kleintje te bewonderen, er zijn ook een heleboel foto’s gemaakt waarvan hieronder een paar

     

Op de linkerfoto lekker slapen in het mandje, in het midden geniet reutje rood van zijn balletje vlees en rechts teefje lila

Dinsdag 13 maart 2012 

     

Wij klimmen uit de werpkist op de linkerfoto, in het midden broederliefde (reutje groen en geel) en rechts 4 op een rij (teefje lila,reutje blauw, teefje l.blauw en reutje bruin)

Nog 2 dagen en dan zijn de pupjes 3 weken oud, de tijd gaat veel te snel voorbij, wat mij betreft. Van hulpeloze wezentjes die niets kunnen zien en horen, zijn ze veranderd in kleine hondjes die kunnen spelen, blaffen en vrolijk dribbelen. En met z’n allen zijn ze dolgelukkig als hun moeder weg is geweest en terugkomt in de werpkist, ze wordt dan begroet met luid gezang en ze weten niet hoe snel ze naar haar toe moeten.

Donderdag zitten ze ook voor het laatst in de werpkist bij ons in de woonkamer. Vanaf vrijdag gaan ze verhuizen naar onze tuinkamer waar een mooie puppyren met allerlei fijne mandjes en leuke speeltjes op ze staat te wachten. Een nieuwe fase breekt dan weer voor ze aan.

Zaterdag 10 maart 2012Vandaag was de 3e en tevens laatste dag van de eerste ontwormingskuur van de pupjes. Afgelopen donderdag waren ze 2 weken oud en toen hebben we voor het eerst de nageltjes geknipt, de pupjes ontwormd en ze hebben voor het eerst hun papje gehad. Van het ontwormen hebben ze totaal geen last gehad en de nageltjes knippen, ging ook prima.

Van de pap hebben ze genoten, de één heeft van nature wel betere tafelmanieren dan de ander, waarbij even vermeld moet worden dat de 3 dames van het stel duidelijk de beste eetmanieren hadden maar al doende leert men dus dat komt allemaal goed.

     

Links ligt Beyoncé heerlijk te slapen met haar “10e kind” tussen haar poten,  daarnaast reutje oranje voor het eerst aan de pap en rechts teefje felrose

Dinsdag 6 maart 2012

Zondag heeft Jaap de Boer een aantal prachtige foto’s van de pupjes gemaakt, hieronder zijn er 4 te zien

      

Links het 9-tal, daarnaast lekker drinken bij mama, vervolgens teefje f.rose en helemaal rechts teefje l.blauw.

Vandaag zijn bij reutje rood als eerste de oogjes opengegaan.

Maandag 5 maart 2012

     

Links heerlijk slapen bij Beyoncé, rechts reutje rood moe maar voldaan

     

Links reutje oranje aan de wandel en rechts een aantal kereltjes die weer tevreden liggen te slapen

As. donderdag dan zijn de puppies 2 weken oud en dan hebben ze ook een drukke dag voor de boeg, om te beginnen worden de nageltjes geknipt, vervolgens krijgen ze het 1e deel van hun 3 dagen durende ontwormingskuur en dan als beloning krijgen ze hun 1e papje.

Vrijdag 2 maart 2012Gistermiddag lag de envelop van de Raad van Beheer in de brievenbus met de goedgekeurde stamboomnamen.

Het Songs from Beyoncé nest heeft de volgende stamboomnamen:

De reutjes:

1.  Crazy in Love from Destiny’s Child

2.  Baby Boy from Destiny’s Child

3.  Halo from Destiny’s Child

4.  Déjà Vu from Destiny’s Child

5.  Listen from Destiny’s Child

6.  Check On It from Destiny’s Child

 

De teefjes:

1.  Sweet Dreams from Destiny’s Child

2.  Single Ladies from Destiny’s Child

3.  Naughty Girl from Destiny’s Child

En dat waren de namen voor het 9-tal waar het prima meegaat en ook Beyoncé voelt zich helemaal fit. Morgen gaat de warmteplaat uit de werpkist en de temperatuur in de woonkamer wordt ook langzaam weer iets lager gezet. We zijn benieuwd bij wie als eerste de oogjes open zullen gaan over een paar dagen.

Woensdag 29 februari 2012 

 

 

Morgen is het al weer 1 week geleden dat de pupjes geboren werden. De tijd gaat zo ontzettend snel voorbij en je ziet de kleintjes ook langzaam veranderen. Het zijn sterke, krachtige pupjes die zich enorm behendig door de werpkist bewegen.

Ik heb de Stamboomnamen bij de Raad van Beheer ingediend en hoop daar deze week de goedkeuring voor te krijgen en dan zal ik ze ook hier in het Dagboek plaatsen.

Op de foto links ligt reutje bruin heerlijk te slapen bij zijn zusjes lila en felrose.

Zondag 26 februari 2012 

     

De pupjes zijn nu 3 dagen oud, het gaat allemaal heel goed. Beyoncé is een hele, lieve moeder en de pupjes zijn nu al energieke en krachtige pupjes. Vooral een paar heertjes weten zich al heel goed door de werpkist voort te bewegen terwijl ze nog niets zien of horen. Beyoncé verlaat een aantal keren per dag de werpkist om met mij de tuin in te gaan en natuurlijk om een keer of 6 te eten en daarna staat ze ook gelijk weer voor de deur van de woonkamer om naar haar kleintjes te gaan, die vervolgens weer heel snel bij haar gaan drinken.

Vrijdag 24 februari 2012Allereerst wil ik een speciaal woord van dank uit spreken voor de goede hulp die ik gisteren bij de bevalling heb gekregen van onze jongste vier kinderen; Kyra, Jasper, Xander en Romy en natuurlijk mijn vriendin Monique voor haar assistentie bij de bevalling.Alles gaat prima met moeders en pups, ook in Engeland bij de trotse vader van het nest Rainesgift over the Moon (Remus) is het bericht van de geboorte van de pups met vreugde ontvangen, zie www.rainesgiftflatcoats.co.uk en kijk dan bij Hayleys Blog.

Zoals beloofd hierbij het overzicht van de geboorte van de pupjes:

Reutje rood          13.24 uur          420 gram

Reutje blauw        14.04 uur          420 gram

Teefje felrose      14.21 uur           470 gram

Reutje groen         14.43 uur          410 gram

Reutje bruin         15.03 uur          390 gram

Teefje lila            15.30 uur          350 gram

Reutje oranje       15.42 uur          450 gram

                                                             Reutje geel          16.39 uur          420 gram

                                                             Teefje l.blauw     17.22 uur          350 gram

Donderdag 23 februari 2012Vanmorgen schreef ik nog dat alles rustig was maar daar kwam al snel verandering in. Beyoncé werd heel onrustig in de loop van de ochtend en ik besloot haar te temperaturen tussen 10.30 en 11.00 uur en ja toen was de temperatuur voldoende gedaald zodat ik wist wat er stond te gebeuren. Het ging ineens allemaal heel snel, vanaf 12.00 uur is Beyoncé in de werpkist gegaan waarin ze enorm ging hijgen en een beetje kreunen en iets na enen ging dit over in persen en toen is om 13.24 uur het 1e pupje geboren. Om 15.42 uur waren er al 7 pupjes en toen dachten we eigenlijk dat ze klaar was maar nee hoor: Beyoncé houdt van verrassingen en leuke dingen en dus kwam er 50 minuten later nog een pupje en toen nog eens 40 minuten later nog een pupje. Toen was het ook klaar en had ze 9 puppies op de wereld gezet, heel relaxed en soepel is het allemaal verlopen. Morgen volgt een verdere update over de pupjes en de gewichten. Alvast 2 foto’s

 

7.30 uur, Hier gaat nog steeds alles prima, Beyoncé eet nog steeds 4x per dag haar verse vlees, afgewisseld met gekookte kipfilet met rijst, ze gaat ook heel vaak even met mij een rondje door de tuin lopen en verder hijgt en graaft ze ’s nachts een heel eind weg. Maar ze vindt het nog geen tijd om haar kindertjes te verwelkomen, wellicht wacht ze net zoals Escada vorig jaar met haar nestje totdat Mark vanavond thuiskomt van zijn werk in Zwitserland. Dan is de “roedel” compleet en ik ben ook heel benieuwd hoe haar temperatuur vanavond is. Meer nieuws volgt…….

Dinsdag 21 februari 2012Het is inmiddels dag 60 van de dracht en de onrust begint bij Beyoncé langzaam toe te nemen. Ze heeft gisteren overdag een aantal keren gegraven om mooie holletjes te maken. Afgelopen nacht heeft Kyra ook al beneden bij haar in de woonkamer geslapen, Beyoncé vindt het enorm gezellig als er iemand bij haar slaapt dus ze heeft, behalve dat ze haar hele werpkist overhoop heeft gegraven, verder heerlijk geslapen. De temperatuur is nog goed en ook haar eetlust is nog goed zodra daar verandering in komt dan weten we dat het zover is. Wordt vervolgd……..
Zaterdag 18 februari 2012 

 

Vanmorgen heeft Kyra nog even foto’s van Beyoncé genomen, links zonder flits en rechts met. Ze ziet er prima uit met een mooie, glanzende vacht en alles gaat verder uitstekend. Haar temperatuurverloop brengen we netjes in kaart, eten doet ze nog steeds als de beste en alle spulletjes voor de bevalling van volgende week liggen klaar. Kortom we zijn helemaal voorbereid!

Woensdag 15 februari 2012Gisterochtend ben ik met Beyoncé nog even bij de dierenarts geweest en alles is prima in orde met de as. moeder. Zij is ook op de weegschaal gegaan en net zoals bij haar 1e nestje, is ze precies 5 kg aangekomen. Vanaf as. vrijdag ga ik haar 3x per dag temperaturen zodat we een goed beeld van haar temperatuurverloop hebben om te weten wanneer de temperatuurdaling plaatsvindt, die het teken is van een naderende bevalling; maar zover is het nog niet, dat is iets voor volgende week!
Zondag 12 februari 2012 

  

Gistermiddag is de werpkist opgezet en dat vonden de dames en natuurlijk ook 1 heer reuze interessant. De werpkist staat gezellig in de woonkamer, Escada vindt het geweldig om er de hele tijd in te zitten, zij weet natuurlijk ook goed wat dit te betekenen heeft. Beyoncé vond het zoals te verwachten ook allemaal prima en gaat er regelmatig in liggen om lekker te slapen. Op de foto links zitten Beyoncé (l) en Escada (r) en op de rechterfoto is Beyoncé net de prinses op de erwt die zich helemaal omringd heeft met allerlei leuke Muppetknuffels. Alles gaat verder prima met haar, as. dinsdag gaat ze bij de dierenarts op de weegschaal zodat we kunnen zien hoeveel ze inmiddels is aangekomen.

Woensdag 8 februari 2012We zitten vandaag al op dag 47 van de dracht en dat betekent dat Beyoncé over 16 dagen uitgerekend is (dag 63). Beyoncé’s eetlust is nog steeds fantastisch en ze vindt het wel fijn dat ze 4x haar eten krijgt, grotere porties gaan nou ook niet meer omdat het toenemende gewicht van haar dikke buik dat belemmert. En die dikke buik zorgt er ook voor dat ze toch niet meer zo snel de trap opkomt om mij stiekem achterna te gaan, ze blijft nou toch maar rustig onderdaan de trap liggen in gezelschap van Lily en Silver.
Vrijdag 3 februari 2012 

 

Nog maar 3 weken voordat de puppies geboren worden en dat is ook te merken aan Beyoncé. Ze begint enorm uit te dijen, als ze op haar rug ligt dan zie je een dikke buik met enorme gezwollen tepels. Ze krijgt nu nog 3x per dag te eten en vanaf volgende week 4x zodat ze regelmatig over de dag haar buikje gevuld krijgt.

Ze vindt het ook nog steeds gezellig om met haar vriendin Romy (op de foto hiernaast) buiten te spelen om na afloop op haar kussen neer te ploffen en natuurlijk te slapen.

Dit weekend komt er nog een aantal mensen op bezoek om kennis te maken en volgend weekend gaan we de werpkist in de woonkamer op zetten zodat Beyoncé er voor de bevalling al weer helemaal aan gewend is.

Het is voor Beyoncé haar 2e nestje en Beyoncé vindt alles prima dus ze zal het vast wel weer heel gezellig vinden om bij ons in de woonkamer te liggen.

 

Zaterdag 28 januari 2012

 

Het is 1 week geleden dat de echo gemaakt is en dat betekent dat Beyoncé al 5 weken drachtig is en het dus nog maar 4 weken duurt voordat de pupjes er zijn.

Beyoncé geniet van alle aandacht die ze krijgt van alle toekomstige puppymensen die hier op bezoek komen maar na afloop gaat ze ook lekker uitrusten op haar kussen in de woonkamer, op deze foto is ze de kast aan het besnuffelen want daar liggen al wat puppyspullen in en haar neus werkt uitstekend.

Zaterdag 21 januari 2012

 

 

 

 

 

 

Vandaag is ons vermoeden, d.m.v. de echo,  bevestigd: Beyoncé is drachtig en over een kleine 5 weken zullen haar puppies geboren worden.

Haar gedrag van de laatste tijd was ook zo overduidelijk maar het is altijd heel fijn dat de echo het ook laat zien.

We kunnen nu weer langzaamaan alle voorbereidingen gaan treffen voor de komst van de kleine, zwarte flatcoatjes.

In de tussentijd zullen we zorgen dat Beyoncé voorzien wordt van goede maaltijden want dat weet ze zeer te waarderen en voor morgen staat er al 1 kg lekkere verse Carnibest voor haar op het menu.

 

Op de afbeeldingen hiernaast zijn 2 afzonderlijke pupjes heel mooi te zien in hun vruchtblaas.

VOLGENS DE ECHO ZAL BEYONCÉ TUSSEN DE 6 – 9 PUPJES KRIJGEN.

Zaterdag 14 januari 2012

 

Vandaag over 1 week is het zover: de echo. Het is inmiddels al 3 weken geleden dat Beyoncé gedekt is. Je kunt echt lachen met Beyoncé de laatste tijd: overal waar ik ben, is zij dus ook als ik even naar boven loop, dan komt ze me zachtjes achterna geslopen omdat ze weet dat dit eigenlijk niet mag en als ze dan boven is, kijkt ze me triomfantelijk aan zo van: dat heb ik toch weer mooi voor mekaar. Ze slaapt behoorlijk veel de laatste tijd en ze is behoorlijk lui en als ze dat niet is, speelt ze wat met Lily om vervolgens haar meest favoriete bezigheid uit te oefenen: eten bij elkaar sprokkelen, ze controleert of de prullenbak goed dicht zit, ze gaat de bergkast in om te kijken of de voertonnen niet toevallig nog open zijn en als dat niks oplevert, gaat ze nog even de garage inspecteren. Tot slot scharrelt ze ook nog graag in onze tuin rond (zoals op de foto hiernaast) met de nadruk op scharrelen want daar vind je natuurlijk ook nog van alles eetbaars. Kortom, het gaat prima met Beyoncé en we zijn heel benieuwd naar de echo van volgende week.

Maandag 9 januari 2012Vandaag is het 2 weken geleden dat we uit Engeland zijn teruggekomen. De tijd gaat snel voorbij want zaterdag over 1 week is de echo al.

Deze keer 2 foto’s van de knappe as. vader Rainesgift Over the Moon (Remus)

       

Dank aan Hayley voor de prachtige foto’s die zij gemaakt heeft van Remus

Dinsdag 3 januari 2012De afspraak voor de echo is gemaakt, zaterdag 21 januari dan is het zover.
Zondag 1 januari 2012ALLEREERST VOOR IEDEREEN DE BESTE WENSEN VOOR EEN HEEL GOED 2012!!!

Inmiddels is het alweer bijna 1 week geleden dat we terug zijn gekomen uit Engeland. Het gaat hier prima, de honden hebben al het geknal van Oudjaar weer goed doorstaan en nu gaan we weer gezellig een nieuw jaar tegemoet. Met Beyoncé gaat het heel goed, even vrolijk als altijd en eetlust voor 10 maar ook dat is heel normaal voor haar. Morgen ga ik een afspraak maken voor de echo, die over een paar weekjes zal gaan plaatsvinden.

Vrijdag 23 december 2011Donderdagnacht zijn we om 00.30 uur opgestaan en eerst richting Calais vertrokken waar we met de auto op de trein in 35 minuten tijd de Kanaaltunnel door zijn gegaan. In Folkestone (Engeland) aangekomen,  moesten we nog ruim 3,5 uur rijden totdat we op de plaats van bestemming waren. In Engeland is het een uur vroeger dus we waren al om 8.45 uur in ons hotel waar we gelukkig al meteen in onze hotelkamer konden. Nadat we ons helemaal geïnstalleerd hadden, heb ik Hayley (de eigenaresse van Remus) gebeld en gezegd dat we konden komen. Even later zijn we naar Hayley’s huis gegaan waar Remus al gelijk in de gaten had dat er vrouwelijke visite voor hem was. Beyoncé was ook erg van hem gecharmeerd dus dat was helemaal prima en de 1e dekking was een feit. We zijn zaterdag en zondag ook nog in Belper gebleven zodat Beyoncé nog gedekt kon worden en wij konden genieten van Engeland met Kerstmis. We hebben lekker gewandeld, het weer was goed en Beyoncé heeft enorm genoten van alle aandacht. Ik wil Hayley en haar familie ook enorm bedanken voor de gastvrijheid, het Kerstdiner bij hun thuis en de gezelligheid. Het was voor mij ook heel prettig om Remus een aantal dagen thuis mee te maken in zijn eigen omgeving. Het is een hele mooie, lieve en aangename reu met zeer veel enthousiasme. Ik ga volgende week een afspraak maken voor de echo maar nu zullen we een aantal weekjes geduld moeten hebben totdat de echo gemaakt kan worden, hieronder een paar foto’s van onze reis

 

   

Links bij Hayley in de keuken in afwachting van de komst van Remus, rechts is Beyoncé lekker aan het genieten van haar bot in de hotelkamer

   

Links Jasper en ik samen met Beyoncé voor het hotel en rechts Mark en ik met Beyoncé tijdens het wandelen

De vorige dagboeken zijn gesloten maar onder de 4 verschillende knoppen zijn de dagboeken nog allemaal terug te vinden en kan iedereen nog de vele mooie en vaak vertederende plaatjes van de pupjes zien.