9 Februari 2019

Gistermiddag kwam de dierenarts hier thuis een bezoekje brengen om de 15 pupjes in te enten en te controleren en natuurlijk moesten de 5 volwassen flatcoats ook hun jaarlijkse inenting. Alle pupjes zijn helemaal gecontroleerd en prima in orde, de 4 heertjes hebben al keurig beide balletjes. De pupjes zaten om beurten heel relaxed bij mij op de arm en lieten alles heel braaf toe wat de dierenarts deed. Altijd fijn om te horen dat alles goed is. Vandaag zijn Kyra en ik met een aantal pupjes 2 aan 2, onze tuin in geweest, dat was zeer interessant met een gigantische wind, rondvliegende blaadjes en natuurlijk gras. Gras is leuk om in te rollen, op te rennen en ook om aan te trekken. Morgen gaan we met het 15-tal een autoritje maken, dat worden 5 rondjes met iedere keer 3 pupjes. Zo worden de pupjes helemaal voorbereid op het dagelijkse leven. Volgende week is de laatste week hier met het complete 15-tal en ik moet zeggen dat mij dat heel zwaar valt, nog niet eerder heb ik zo’n band gehad met pupjes van een nestje omdat ik vanaf dag 1 ontzettend intensief met ze bezig ben geweest en vooral omdat ze zo geweldig leuk en aangenaam zijn. Woensdag komen de Puppytesters van de FRC en dan gaan de 1e pupjes zaterdag over een week het huis verlaten, tot die tijd ga ik nog enorm van mijn 15-tal genieten.

Comments


Here's your chance to leave a comment!