6 Mei 2013

En toen was er alleen nog onze eigen kleine meid! De rest van het elftal is vertrokken. Nadat de grote uittocht al had plaatsgevonden , is afgelopen dinsdag teefje felroze (Indy) door de fam. Bonten opgehaald en meegenomen naar Baexem. Zaterdag werd reutje bruin (Nero) door Roy en Laura meegenomen naar Venlo en als hekkensluiter ging teefje lila (Kyra) gisteren met de fam. Hollanders mee naar Someren. Echt stil was het niet in huis want met 6 volwassen Flatcoats en een pupje is er toch genoeg te doen maar het einde van een geweldige puppytijd is wel een feit. Ik kan alleen maar zeggen dat ik met volle teugen genoten heb van dit super elftal, Escada is een moeder uit duizenden dus alles is gewoon heel soepel en prettig verlopen. Daarbij wil ik natuurlijk mijn gezin bedanken, in het bijzonder Romy (onze jongste dochter), voor alle hulp. Verder familie, vrienden en bekenden die mij op welke manier dan ook geholpen hebben en ook hier in het bijzonder vriendin Susanne.

IK WENS IEDEREEN HEEL VEEL PLEZIER EN GELUK MET ZIJN OF HAAR PUPPY en hieronder een 3-tal foto’s die ik pas ontvangen heb van een paar pupjes bij hun nieuwe baasjes

Van links naar rechts: Pip(teefje l.blauw), Indy (teefje felroze) en Boet (reutje blauw)

Comments


Here's your chance to leave a comment!