6 Juni 2019

Afgelopen zondag zijn Mark en ik met 2 van onze flatcoatdametjes naar de KCM van de FRC geweest. Dakota ( May Day from Destiny’s Child), 5 mnd oud, kreeg een 3e plaats VeelBelovend in de jongste puppyklasse teefjes. River (DreamGirl from Destiny’s Child), 13 mnd, kreeg een ZeerGoed in een overvolle Jeugdklasse waarin 29 teefjes stonden. Het was eigenlijk een veel te warme dag om deel te nemen aan een buitenshow maar ik ben heel trots op mijn 2 flatcoatjes omdat ze zich ondanks de hitte voorbeeldig gedragen hebben.

Verder heb ik van River inmiddels alle gezondheidsuitslagen binnen die allemaal helemaal goed zijn, ook van een aantal van haar broers en 1 zus heb ik al uitslagen binnen en deze zijn ook super goed. Heel blij ben ik met deze goede uitslagen.

Hieronder een paar foto’s van afgelopen zondag:

Links River en rechts Dakota

Keurverslag van Dakota

Comments


Here's your chance to leave a comment!