6 April 2014

En toen was het stil in huis, heel stil. Dat klinkt heel vreemd met 7 personen en 6 Flatcoats maar toch is het zo. De 9 pupjes van Beyoncé zorgden voor een hoop leven in de brouwerij. Beyoncé heeft er zelf ook wel moeite mee dat er geen kind meer van haar hier is. Afgelopen nacht heeft ze onderaan de trap zitten piepen en vanmorgen toen ik met haar buiten was, is ze ook meteen gaan zoeken of er niet ergens ééntje verstopt zat maar nee: alle pupjes zijn naar de nieuwe baasjes.

Er is wel nog een pupje van mij: teefje geel, Blue Lagoon from Destiny’s Child (Elin) maar zij woont bij Roy Vaessen en Laura Geurts, in het goede gezelschap van Lily (Lily Chic from Destiny’s Child). Ik wilde heel graag nog een dochter van Beyoncé maar hier in huis is het vol genoeg met 6 Flatcoats en in Roy en Laura heb ik prima baasjes gevonden voor de kleine meid dus dat is goed geregeld.

Afgelopen vrijdag werd als eerste teefje paars(Dio) opgehaald door de fam. v.d. Logt om mee te gaan naar Dinteloord. Daarna kwam de fam. Scheel om teefje rood(Paige) mee te nemen naar Woerden. De fam. Wijnbergen kwam vervolgens om teefje felroze(Evi) mee te nemen naar Kampen. En als laatste ging teefje geel(Elin) mee naar Blerick met Roy en Laura.

Zaterdag was het laatste deel van de grote uittocht: om 10.00 uur waren Harold en Petra hier om reutje oranje(Breezer) mee te nemen naar het Friese Mantgum, daarna kwamen Tanja en Ilona uit Enkhuizen om reutje bruin(Otis) mee te nemen naar de rest van de familie en nog 2 hondenmaatjes. Als derde kwam de fam. Steenbakkers om teefje l.roze(Pip) mee te nemen naar Best. Daarna was het de beurt aan reutje grijs(Duuk) om mee te gaan met Huub en Maria Huijs naar Blerick. En als laatste werd reutje blauw(Tim) opgehaald door de fam. v. Rijckevorsel om mee te gaan naar Stramproy.

IK WENS IEDEREEN HEEL VEEL GELUK EN HEEL VEEL PLEZIER MET HUN PUPJE!

Comments


Here's your chance to leave a comment!