5 Februari 2021

En toen was het niet meer rustig op dag 61. Ik ben om 4.45 uur opgestaan omdat ik op mijn camera Ivy enorm zag hijgen. Beneden aangekomen, was het duidelijk dat de bevalling begonnen was. Een complete verrassingsaanval. Het 1e pupje is om 6.45 uur geboren.

11.00 Uur inmiddels zijn er  8 pupjes geboren.

15.00 Uur, de stand is op dit moment 12 pupjes.

17.20 Uur Eindstand na een bevalling van ruim 11 uur: 13 pupjes, het waren er eigenlijk 15 net zoals bij haar 1e nestje maar helaas kwamen er deze keer 2 levenloos ter wereld. Ivy heeft haar klusje heel rustig en relaxed geklaard. Met dank aan de goede hulp ook van Marianne en Kyra.

DIT WEEKEND NEEM IK CONTACT MET DE MENSEN DIE OP MIJN LIJST STAAN, EERST EVEN OP ADEM KOMEN.

Comments


Here's your chance to leave a comment!