31 Januari 2021

Dag 56 is het vandaag en deze ochtend zijn we ook voor het eerst weer begonnen met het temperaturen van Ivy. Dit doen we ’s ochtends en ’s avonds, zo kunnen we mooi in de gaten houden wanneer de temperatuurdaling komt. Als de temperatuur met gemiddeld 1 graad daalt dan weet je dat normaal de bevalling binnen 12 tot 24 uur zal beginnen. Ivy is normaal gesproken ontzettend lief makkelijk en relaxed maar laat haar niet de thermometer zien, daar heeft ze echt een gloeiende hekel aan. Als ze we zien dat ze rustig ligt, gaat Mark bij haar zitten en dan check ik snel de temperatuur en dat werkt het beste. Als ze ligt en ik leg mijn hand op haar buik dan voel je daar binnen ook de pupjes bewegen, dat blijft keer op keer zo bijzonder. De afgelopen dagen heb ik alle spullen voor de bevalling netjes gewassen, de warmteplaat en de warmtemat getest en komende week ga ik alles netjes helemaal klaar zetten. Het begint nu wel aardig dichtbij te komen.

500 showtassen besteld voor de mapjes voor de toekomstige puppyeigenaren en in totaal staat er al 5 kg Farmfood puppymelkpoeder gereed, rechts ligt Ivy lekker bij mij bij de bank, ze zondert zich graag af om even helemaal haar rust te hebben.

Even alvast proefliggen in de werpkist, Ivy herkende het ding nog wel en Naïma kwam meteen aangesprint toen de werpkist net stond om te kijken of er geen puppies in lagen. De 2 moedertjes hier in huis weten het allemaal precies.

Comments


Here's your chance to leave a comment!