28 december 2012

Soms loopt het allemaal iets anders dan een mens gepland heeft en daarbij laat de natuur ook zien dat zij haar eigen gang gaat. Wij zijn niet met Silver tijdens de Kerst naar Duitsland geweest omdat Silver een zogeheten: gespleten loopsheid heeft en dus het moment van de eisprong heel lastig te bepalen is. In de praktijk betekent dat, dat we kunnen blijven gaan om bloed te laten prikken voor de progesteronwaarde maar dat vind ik niet nodig en ook niet prettig voor Silver en daarom hebben we besloten Silver lekker met rust te laten en haar de volgende loopsheid te laten dekken.

Maar dit is niet het enige nieuws want in de tussentijd is onze lieve Zweedse Escada loops geworden en dat betekent dat zij deze keer gedekt gaat worden. Het wordt voor Escada haar 2e nestje en bij haar 1e nestje heeft ze laten zien wat voor superlieve moeder ze voor haar puppies is. As. maandag (oudjaar) gaan we bloed laten prikken voor de progesteronbepaling en als de waarde hoog genoeg is dan zal ik volgende week samen met Kyra en Escada naar Poznan in Polen gaan voor de dekking. Wordt vervolgd.

Deze foto heeft Romy gemaakt, echt heel grappig hoe ze met 3 Flatcoats heerlijk opgepropt in een mand gaan liggen, helemaal vooraan ligt Silver, daarachter Escada en achteraan ligt Lily

Comments


Here's your chance to leave a comment!