27 September 2020

Gisteren ben ik met Dakota(May Day from Destiny’s Child) naar de Dogshow in Maastricht geweest. Dakota heeft haar beste pootje voortgezet en haalde een 1U(Uitmuntend) in de Tussenklasse en het Res.CACIB. Ik ben heel blij met het mooie resultaat maar vooral ook heel blij dat Dakota zo’n heerlijke flatcoat is, zij vindt alles en iedereen leuk en lief en is heel makkelijk in de omgang, dit heeft me ook doen besluiten om bij het 2e nestje van Ivy(waarvan Dakota een dochter is) nog een keer Bamse(Winchmore Bet Your Bottom Dollar) als reu te nemen. Ik ga volgende week de goedkeuring voor het fokplan aanvragen bij de FRC en ik zal zeer binnenkort mijn site helemaal updaten. Door de drukte van onze (tijdelijke) verhuizing is het er even niet van gekomen.

Foto’s gisteren door Bianca gemaakt bij de show

Comments


Here's your chance to leave a comment!