27 December 2022

Vandaag vieren Dakota(May Day from Destiny’s Child) en haar 14 broertjes en zusjes hun 4e verjaardag. Het blijft een hele bijzondere herinnering dat er hier 4 jaar geleden 15 puppies geboren zijn. Voor iedereen een hele fijne verjaardag.

 

Buiten de verjaardag van Dakota is het hier altijd dynamisch met een hondenroedel bestaande uit 7 flatcoats. River besloot nog geen 5 mnd na de geboorte van haar nestje maar weer loops te worden en toen dacht Taylor: ik ga ook maar meedoen en Dakota vond het toen ook maar het juiste moment dus we hebben hier 3 loopse dames. Dakota zal deze keer niet gedekt worden omdat het nog niet zo lang geleden is dat er hier puppies waren en ik rustig weer alle tijd en energie wil hebben voor een nieuw nestje. De planning is nu ergens 2e helft 2023.

We zijn ook nog naar de Kerstshow in Gorinchem geweest op zaterdag 17 december met Taylor en Nacho. Taylor kreeg een 3e plaats ZeerGoed in de Tussenklasse en Nacho kreeg een 2e plaats VeelBelovend in de Puppyklasse. Beiden hadden een mooi keurverslag.

 

En ook nog verdrietig nieuws, op 30-11-2022 hebben Evelyn Tönnissen en haar kinderen afscheid moeten nemen van hun lieve Zazou(Sexy Graffiti from Destiny’s Child). Heel veel sterkte met het gemis.

 

Comments


Here's your chance to leave a comment!