26 Maart 2020

Het is de 2e dag dat de pupjes er zijn en wat zijn ze toch leuk die 5-ling van Naïma. Bij het nestje van Ivy waar ik 15 pupjes had, was het voornamelijk heel veel verzorgen, voeden en noem maar op. Nu is het verzorgen, controleren en vooral heel erg genieten. Naïma is een fantastische moeder maar dat wist ik al van haar 1e nestje, de kleintjes groeien uitstekend maar dat is ook logisch er is meer dan voldoende melk bij hun mama beschikbaar. Ik heb gisteren gelukkig een aantal mensen blij kunnen maken met het nieuws dat er een pupje voor hen is maar ook heel veel mensen moeten teleurstellen en dat is altijd heel erg vervelend. Voor mij is het in ieder geval super om zo te kunnen genieten van Naïma en haar kleintjes.

Op de linkerfoto is mijn bedje weer klaar voor de nacht, Naïma vindt dat ook erg gezellig dat ik zo naast haar lig en op de rechterfoto is teefje lila te zien die zo prachtig tussen de achterpoten van haar moeder was gekropen.

Comments


Here's your chance to leave a comment!