26 Januari 2021

Vanmorgen ben ik met Ivy op dag 51 van de dracht, net zoals bij haar 1e nestje, naar dierenkliniek den Heuvel in Best geweest. Mark heeft me hier thuis meegeholpen met behulp van de loopplank om haar in de auto te krijgen en ook in Best is hij nog even gekomen om Ivy uit de auto te halen. Ivy mocht op de weegschaal en ze weegt momenteel 41,4 kg, van dag 29 tot dag 51 is ze 8,4 kg aangekomen. Bij haar 1e nestje woog ze op dag 51 39,5 kg, nu dus bijna 2 kg zwaarder, geen wonder dat ze echt dik trom is. Ze heeft haar 2e Herpesvaccinatie gehad en ook is er een röntgenfoto gemaakt om het exacte aantal pupjes te bepalen. 4 Dierenartsen hebben de foto bekeken om goed het aantal te zien. Ik weet nu waar ik op kan rekenen en voor de puppymensen is het nog even geduld hebben totdat het zover is. Na afloop heeft de dierenartsassistente me meegeholpen haar weer in de auto te krijgen en toen ben ik even bij de dierenwinkel gestopt waar ik 30 rollen Carnibest voor onze dame had besteld. Thuisgekomen, was Xander er gelukkig en zo hebben we haar weer samen netjes uit de auto gehaald. Na al deze activiteiten was Ivy wel moe en is toen maar gauw lekker gaan slapen.

Comments


Here's your chance to leave a comment!