24 Februari 2021

Vandaag is alles hier weer uitstekend. Na het bezoekje aan de dierenarts gisteren, was teefje rood een beetje moe. Zo’n autorit zonder mama en broertjes en zusjes is natuurlijk ook al heel wat maar daarna was ze gewoon weer helemaal de oude. Dus ik ben weer helemaal tevreden over de 13 vreetzakjes. Wat ook heel fijn is, is dat ik sinds zondagavond niet meer midden in de nacht de wekker hoef te zetten. Je merkte dat ik ze steeds meer in hun slaapritme stoorde en ze er ook niet meer extra van aankwamen. Nu liggen ze dus de hele nacht gezellig met z’n dertienen en Ivy in de werpkist en hoor ik naast me regelmatig Ivy flink snurken, haar kindertjes poetsen en de puppies af en toe van die leuke geluidjes maken. Ik word standaard toch wakker en check alles eventjes maar dat is toch anders dan dat de wekker gaat.

Comments


Here's your chance to leave a comment!