23 Februari 2021

Vandaag zijn de pupjes 2 weken en 4 dagen oud. Het was een hectische dag vandaag omdat de dag niet zo begon als normaal. Ik werd afgelopen nacht om 2.45 uur wakker van een geluid uit de werpkist wat niet helemaal goed klonk. Gauw mijn zaklampje aangedaan en ik zag dat teefje rood de melk die ze zojuist bij Ivy gedronken had, helemaal had uitgespuugd. Dat kan altijd weleens gebeuren als ze te gulzig drinken maar toen ik vanmorgen om 6.30 uur de sondevoeding had gedaan, weer hetzelfde liedje en dat was niet prettig. Het was duidelijk dat ze misselijk was, gelukkig was ze verder gewoon levendig. Toch maar iets na achten de dierenkliniek gebeld en zij vonden het een goed idee als ik deze middag even met haar langs zou komen. In een klein stoffen benchje met de snugglesafe en een aantal knuffels haar voorzichtig naast me op de passagiersstoel gezet en gauw onderweg naar Best. Xander en Romy waren thuis en hebben gelukkig op de puppies en de rest opgelet. In Best stond mijn dierenarts ons al op te wachten en haar maagje voelde inderdaad gespannen, ze heeft 2 kleine prikjes gehad en ik moet haar iets minder eten en iets vaker eten geven om haar maagje niet te zeer te belasten. Bij thuiskomst stond Ivy al helemaal blij te wachten en heeft ze meteen lekker bij haar moeder gedronken. Ja dat gebeurt ook als je puppies hebt en wat ben ik dan blij dat ik naast de werpkist slaap zodat je meteen weet wat er aan de hand is en ernaar kunt handelen. Verder gaat het super goed met de ukjes, ze hebben hun startermousse vandaag voor het eerst gehad en dat ging bij ze allemaal er gretig in. Wat ik ook nog was vergeten te vermelden, was dat Bianca afgelopen zaterdag nog even naar de kindjes van haar Bamse was komen kijken, zij vond het ook schattige pupjes.

 

Het 13-tal en teefje rood na haar uitstapje gauw even alleen met haar moeder om lekker melk te drinken

Comments


Here's your chance to leave a comment!