23 April 2020

En zo eten we dan met z’n vijven van de gedekte tafel.

Ik kan gerust zeggen dat het 5 vreetzakjes zijn. Bij de 15 pupjes van Ivy bij mijn vorige nestje had ik echt wel een aantal kieskeurige eters, zij waren dol op de vleesmousse en vonden hun brokjes duidelijk minder smakelijk, deze dametjes en heertjes doen niet moeilijk: gewoon eten met veel smaak. Gisteravond heb ik bericht gekregen van de Chipper van de Raad van Beheer. Donderdag 30 april mag ik met de pupjes naar Teteringen(Breda) om ze te laten chippen en hun DNA af te laten nemen. Op dinsdag 5 mei heb ik de afspraak voor de 1e inenting, algehele controle en natuurlijk hun Europese dierenpaspoort bij mijn dierenkliniek in Best. Vanaf vandaag zal er ook steeds met regelmaat visite gaan komen, natuurlijk met inachtneming van de maatregelen maar het is belangrijk dat de pupjes ook andere mensen, stemmen, geuren etc mee gaan maken. Vandaag de laatste voorbereidingen buiten en dan mogen ze morgen voor het eerst samen met hun moeder de buitenwereld gaan bekijken.

Comments


Here's your chance to leave a comment!