22 Januari 2019

Het was een heel erg druk weekend met heel veel puppyvisite, de kleintjes zijn flink bewonderd en Ivy is goed geknuffeld en vertroeteld. De pupjes veranderen met de dag. Gisterochtend hebben ze voor de laatste keer de melkvoeding van mij gehad want het was duidelijk dat ze er echt geen zin meer in hadden en dan is het moment aangebroken dat je moet stoppen. Sinds gisteren worden ze net zo behandeld als een nest van een “normale” omvang en zoals ik het ook bij voorgaande nestjes deed en dat betekent dat ze nu 5 maaltijden van mij krijgen, te weten: 2x een papmaaltijd, 2x de vleesmousse en 1x gewelde en gepureerde Eukanuba Starterbrokjes en vooral dat laatste vinden ze heerlijk maar eigenlijk gaat alles heel vlot naar binnen. Dit betekent ook dat ik afgelopen nacht voor het eerst sinds ze geboren zijn van 22.30-3.30 uur aan 1 stuk heb kunnen slapen en ik moet zeggen dat dat heel prettig was. Ivy ligt ’s nachts naast mij in de woonkamer maar niet meer in de werpkist omdat er simpelweg te weinig ruimte is en de pupjes gewoon lekker slapen. Vandaag ga ik beginnen met de puppyren in te richten en dan gaat er weer een nieuwe fase in voor de pupjes.

Ze eten 2x met 6 pupjes en 1x met 3 pupjes en dat doen ze heel erg netjes, de tafel wordt gedekt en na afloop alle mondjes mooi schoongepoetst.

River van 9 mnd is helemaal bezeten van de pupjes maar tot gisteren vond Ivy het niet zo prettig als de andere honden bij de pupjes kwamen maar ook dat is sinds gisteren prima wat Ivy betreft.

Comments


Here's your chance to leave a comment!