21 Oktober 2019

Het was een heel druk maar zeer leuk en geslaagd weekend voor River(Dreamgirl from Destiny’s Child) en mij. Zaterdag zijn River en ik naar Valkenswaard geweest waar de ClubDiplomaDag van de GRCN(GoldenRetrieverClubNederland)was. De bedoeling was dat River daar haar 1e C-diploma zou halen en dat heeft ze ook keurig gedaan met 40 ptn. Zondag had ik River ingeschreven bij de NLV(NederlandseLabradorVereniging), zij hielden de CDD in Oudewater. River was zondag nog beter in vorm en haalde haar 2e C-diploma met 43 ptn en ook nog eens een 3e plaats. Ik ben heel erg trots op mijn lieve River van 18 mnd dat ze het hele weekend zo mooi gepresteerd heeft.

River ligt heerlijk relaxed in de kantine zaterdag te wachten op haar diploma

 

Zondag in Oudewater(links op de foto staan River en ik)

 

Comments


Here's your chance to leave a comment!