19 November 2018

Mark en ik zijn net terug van een heerlijke vakantie op Jamaica. 4 Van onze flatcoats hebben bij het hondenpension gelogeerd en Ivy had het voorrecht om bij Bianca te mogen logeren in het goede gezelschap van haar flatcoats en natuurlijk is 1 daarvan Bamse(de as. vader van Ivy’s nestje). Ivy heeft ontzettende honger, is ontzettend aanhankelijk(nog veel meer dan normaal)en is ook behoorlijk lui, kortom het zijn wel een aantal tekenen dat ze drachtig is. As. vrijdag weten we het want dan zal de echo plaatsvinden, ik ben zelf heel benieuwd. Morgen krijg ik een oogoperatie waarbij ik 2 kunstlenzen in mijn ogen geplaatst krijgt, hopelijk is mijn zicht vrijdag al weer zo goed dat ik de echo ook goed kan zien maar met Mark en de dierenarts erbij zal dat vast helemaal goedkomen. Hieronder nog een foto van Ivy en Bamse tijdens haar logeerpartij:

Comments


Here's your chance to leave a comment!