19 April 2014

IMG_4949

Blue Lagoon from Destiny’s Child (Elin)

Na een hele drukke periode heb ik eindelijk weer eens tijd gehad om mijn site bij te werken. Op de pagina Onze Honden heeft Elin haar eigen pagina gekregen, zij is mijn jongste teefje en woont bij Roy en Laura. Verder heb ik bij de pagina Onze Honden bij alle honden een klein stukje tekst erbij gezet over hoe iedere flatcoat is. Bij Dagboeken is een update met een paar foto’s en tenslotte heb ik Puppy Info bijgewerkt. Verder gaat hier alles prima, Beyoncé is gelukkig weer bijna zichzelf na het afscheid van haar pupjes. Met Naïma ben ik druk aan het trainen en ook onderweg geweest voor de gezondheidsonderzoeken, waarvan we al 1 officiële uitslag hebben, Naïma is Patella-Luxatie vrij. Ook bij haar broers en zussen worden een flink aantal gezondheidsonderzoeken verricht zodat ik dadelijk een goed beeld heb hoe de combinatie van Compendio Arville en Escada(Toffedreams True Religon) is geweest. Bij Nesten worden de uitslagen vermeld zodra ik ze binnen heb.

Comments


Here's your chance to leave a comment!