18 Februari 2019

En toen waren er nog maar 7. Het is nu heel kaal in de puppyren als je 15 pupjes gewend bent terwijl 7 best nog wel een aantal is. Afgelopen weekend zijn de eerste 8 pupjes naar hun nieuwe baasjes vertrokken. Op zaterdagochtend was als 1e reutje paars(Lex) aan de beurt om met Simone en Richard naar hun gezin in Nieuwerkerk te gaan. Daarna kwam de familie Daniëls uit Maasbree om reutje grijs(Rossi) op te halen. Na het middageten kwam de familie Borgi en Hans Soesbergen uit Culemborg om teefje blauw-geel(Ivy, leuk dat ze hetzelfde heet als haar mama) en teefje blauw(Noa) op te halen. Zij wonen naast elkaar dus het is super leuk voor deze 2 zusjes dat ze samen kunnen opgroeien.

Zondag was als eerste teefje grijs-roze(Pebbles) aan de beurt om met Caroline, Steef en Yoran naar Driehuis te vertrekken. Vervolgens waren er Edith en René Joop die teefje bruin(Sita)mee namen naar Zaandam. De volgende was teefje lichtroze(Lola), zij is naar Schiedam gegaan met de familie Maan en als laatste gisteren is teefje felroze(Djoeke) met Lilly en Richard naar Raamsdonk gegaan.

Voor Ivy is het maar raar dat er nog zo weinig pupjes zijn, je ziet haar echt zo kijken als ze bij ze zit. Langzaam zal ze toch moeten wennen dat ze dadelijk bijna allemaal bij de nieuwe baasjes zijn. Gelukkig kan ze het een beetje afbouwen. Buiten spelen is wel een stuk overzichtelijker met nog maar 7 pupjes en dat hebben we gisteren volop gedaan. Zie de foto’s hieronder

Comments


Here's your chance to leave a comment!