17 Mei 2020

Gisteren was het zover, toen gingen de laatste 4 van het vijftal hier het huis verlaten. Als eerste was reutje oranje(Bruce) aan de beurt om opgehaald te worden door Sjef en Frieda Versleijen uit Oirlo. Daarna kwamen Atsje en Annemijn om reutje blauw (Ket) mee te nemen naar de rest van de familie in de Tike(Friesland). Henk, Monique en Pien Eising waren de volgende, zijn kwamen teefje felroze(Juul) ophalen om bij hun in Valthe te komen wonen. Na de lunch was als laatste reutje bruin(Jasper) aan de beurt om mee te gaan met Aad en Joke Wubben naar ‘s- Gravenzande.

Ik wens iedereen heel veel geluk en plezier met hun hondje. Het was een zeer lief, schattig en actief 5-tal waar we veel plezier aan beleefd hebben.

Alles weer terug bij het oude hier in huis, waar de puppyren stond, ligt River nu weer lekker van het zonnetje te genieten. Gisteren is alles ontsmet, gepoetst en weer netjes opgeborgen voor een volgende nestje, naar verwachting medio 2021. Het nestje zal niet meer in dit huis in Dongen geboren worden, er wordt op dit moment een huis gebouwd in Eersel voor ons met weer veel plek voor onze lieve flatcoats en daar zal ook het volgende nestje geboren worden.

 

Comments


Here's your chance to leave a comment!