14 Mei 2013

Na alle puppydrukte is er weer een aantal nieuwtjes te melden. Van het 2e nestje van BeyoncĂ© heb ik al een paar gezondheidsuitslagen binnen: Nikan (Check on It from Destiny’s Child), HD-B en ED-vrij, Vidar (Baby Boy from Destiny’s Child), HD-A en oogonderzoek: vrij, Chess,(Listen from Destiny’s Child) HD-B en oogonderzoek vrij. Bij Nesten zijn de gezondheidsuitslagen van de verschillende nesten terug te vinden.

Verder was er afgelopen zondag de KampioensClubmatch van de FRC, waar ik helaas niet bij kon zijn maar waar Maaike wel was met Sky (Marine Groove from Destiny’s Child) en waar Carla en Willem met Nikan (Check on it from Destiny’s Child) waren. Sky kreeg in de Open Klasse Reuen een ZG (Zeer Goed) en Nikan een U (Uitmuntend) met een prima keurverslag. Daarbuiten hebben Carla en Willem ook nog met Nikan het SHH diploma behaald bij de Federatie Hondensport Nederland. Van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

Een week geleden werd Lily loops en vandaag besloot Silver het goede voorbeeld te gaan volgen. Dit betekent dat Silver in oktober/november de volgende keer weer loops zal gaan worden en dan zal zij ook gedekt worden.

Comments


Here's your chance to leave a comment!