14 December 2013

Wij zijn vanmorgen terug gekomen van onze geslaagde Friese missie. Woensdag was de progesteronwaarde al flink gestegen en ik was eigenlijk van plan om woensdagavond naar Friesland af te reizen maar na overleg met de dierenarts ben ik eerst donderdagochtend nog even bloed gaan laten prikken voor de progesteronbepaling en toen had ik ook heel snel daarna de uitslag: Beyoncé was helemaal klaar om gedekt te worden. Toen heb ik gauw het hotel geboekt waar we 2 nachtjes gelogeerd hebben, alle spullen ingepakt en vroeg in de middag zijn we naar Friesland vertrokken. ’s Avonds had Beyoncé haar 1e ontmoeting met Commic (Beautyfield’s Deanston) en op vrijdagavond mocht ze hem nog een keer ontmoeten. Het klikte prima tussen die twee en nu zullen we moeten wachten tot de echo of het samenzijn daadwerkelijk vruchtbaar is geweest. Komende week zal ik een afspraak gaan maken voor de echo die over een aantal weken zal plaatsvinden.

 IMG_1210             IMG_1226

Links ons hotel en rechts Beyoncé op haar slaapplekje naast mijn bed in het hotel (moe maar voldaan)

Comments


Here's your chance to leave a comment!