13 Januari 2021

Dag 38 van de dracht. De dracht is 63 dagen bij een hond dus officieel nog 25 dagen te gaan. Ivy is op en top zwanger, waggelt ook zo gezellig tijdens de wandeling en ze wordt steeds een beetje dikker. Ze eet met veel smaak en als ik naar de keuken ga om ook maar iets te doen dan is ze er als de kippen bij want er zou wel eens iets op de grond kunnen vallen. Dit is ook het eerste nestje waarbij ik van te voren de puppymensen niet in het echt ontmoet heb, vorig jaar had ik het nestje van Naïma in maart tijdens de 1e Lockdown maar toen had ik in februari nog alle mensen bij ons thuis uit kunnen nodigen. Videobellen is een goede oplossing en het is nu 1-maal niet anders. De honden herkennen precies de geluiden van de telefoon of iPad als ik ga bellen en komen dan gelijk allemaal kijken heel grappig is dat.

Ivy heeft zich weer strategisch goed gepositioneerd precies tussen de woonkamer en keuken zodat ze niets kan missen

Comments


Here's your chance to leave a comment!