13 februari 2013

Mark en ik zijn met Xander en Romy een paar dagen naar Praag geweest. Tijdens onze afwezigheid hebben Kyra en Jasper voor de Flatcoatroedel gezorgd. Bij thuiskomst viel me gelijk op dat Escada gedurende een paar dagen afwezigheid weer behoorlijk uitgedijd is. Ze gedraagt zich ook echt als een zwangere dame. Het meest opvallende is wel ’s ochtends; normaal gesproken als ik ’s ochtends de trap af kom naar beneden, staat er een hele delegatie Flatcoats me op te wachten. Tegenwoordig ontbreekt er 1 en jawel dat is Escada, zij ligt nog prinsheerlijk, eigenlijk prinsesheerlijk, te slapen op het hondenbed en als alle honden klaar zijn met me begroeten dan komt onze dame eens aangesjokt om me vriendelijk te begroeten. We zitten vandaag op dag 38 van de dracht dus nog 3,5 week te gaan. Wordt vervolgd….

Comments


Here's your chance to leave a comment!