12 Juni 2018

DE PUPJES ZIJN VANDAAG 8 WEKEN OUD!

En ze zijn afgelopen weekend allemaal naar de nieuwe baasjes vertrokken behalve River, zij is bij ons gebleven.

Op zaterdag was als eerste teefje rood(Zhivah) aan de beurt om naar het zuiden des lands te vertrekken, vervolgens werd reutje blauw(Venn) door Pim en Tineke meegenomen naar Dordrecht. Daarna kwamen Jeannette en Ona om reutje oranje(Iven) mee te nemen naar hun gezin in Heinenoord en de laatste die zaterdag vertrok was reutje grijs(Chester)en hij woont nu in Baarlo bij Jack en Ingrid.

Op zondag kwam als eerste de familie Berkey uit Oud-Vossemeer om reutje geel(Fletcher) op te halen, daarna kwam de familie Baten uit Nuenen om reutje licht-groen(Djim) mee te nemen. Daarna kwamen Gerrit en Gerrie om reutje bruin(Bowie) op te halen en tenslotte ging teefje lichtroze(Cato) mee met Anne-Marie naar Rotterdam en was alleen River nog over. Naïma was de hele periode helemaal dol op haar pupjes en ik had verwacht dat ze erg van slag zou zijn als ze weg waren maar dit is helemaal niet het geval geweest, ze vindt River erg leuk en is natuurlijk ook altijd samen met de andere flatcoats hier.

Het is dan ineens heel abrupt voorbij, aan de ene kant ben ik blij dat al het werk voorbij is en ik weer lekker mijn gang kan gaan maar aan de andere kant mis ik deze geweldige pupjes ook en hun gezelligheid. Het was een super nestje, het is allemaal heel soepel verlopen en het was echt genieten. Ik wens iedereen heel veel geluk en plezier met hun pupje. Hieronder nog wat foto’s van de pupjes op hun nieuwe stekje:

Van links naar rechts: Iven, Bowie en Fletcher

Venn

Djim met groot maatje Indy

Zhivah

Naima met River

Chester

Cato

Comments


Here's your chance to leave a comment!