11 augustus 2012

We hebben gisteren weer voet op de Nederlandse bodem gezet en dat betekent tevens het einde van een geweldige zomervakantie waarin we heerlijk hebben kunnen uitrusten en ik me weer vol flinke energie met mijn geliefde Flatcoatjes bezig kan gaan houden. Eind volgende week hoop ik de goedkeuring te ontvangen voor de beide Fokplannen die ik heb ingediend voor Indian Rose from Destiny’s Child (Silver) en Toffedreams (True Religon). 26 Augustus staat de Int. Hondenshow in Rotterdam op de agenda voor 2 van onze dames en 2 september zal de Nestwandeling plaatsvinden van het 2e nestje van Beyoncé waarvan de hondjes al weer bijna een half jaar oud zijn.

     

Iets minder vriendelijk dan een Flatcoat maar toch heel boeiend om “live” te aanschouwen, The Jamaican Crocs en op de rechterfoto is het uitzicht op de zee te zien.

Comments


Here's your chance to leave a comment!