1 Januari 2019

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2019! Het was voor ons een hele rustige Oudjaarsavond, Mark en ik waren alleen thuis, de kinderen allemaal op stap. Alleen waren we natuurljk niet, we waren in het goede gezelschap van in totaal 20 flatcoats: 5 volwassen en 15 babies. En wat gaat het goed met de babies, ze groeien goed, laten heel duidelijk merken als ze weer honger hebben en tijgeren ook al een beetje door de werpkist maar dan raken ze ook weleens de weg kwijt en dan moet ik ze maar weer heel gauw bij hun mama leggen. Ivy gaat ook uitstekend, ze neemt nu gelukkig af en toe pauze en gaat dan even in de garage op de koele tegelvloer liggen of op de bank daar. Ik heb afgelopen zaterdag de 15 Stamboomnamen ingediend bij de Raad van Beheer, het was me even een gepuzzel maar voor de kereltjes heb ik 4 titels van James Bond films en de 11 dametjes krijgen de naam van een Bondgirl. Zodra de namen goedgekeurd zijn, zal ik ze in het Dagboek zetten.

Even lekker banken met River, Ivy zit vooraan.

Een gedeelte van het 15-tal

Alle 15 bij elkaar

 

Comments


Here's your chance to leave a comment!